Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Tweede seizoen van The Newsroom vanaf 5 november op DVD

The Newsroom is een reeks die heel wat adelbrieven kan voorleggen. Hoofdrolspeler Jeff Daniels mocht een Emmy in ontvangst nemen voor z'n rol als het cynische nieuwsanker Will McAvoy en de serie zelf werd reeds genomineerd voor twee Golden Globes. Deze HBO - reeks is bovendien een creatie uit de pen van Oscarwinnaar Aaron Sorkin, de man achter The West Wing en de scenario's voor The Social Network, A Few Good Men en Moneyball. Om maar te zeggen dat The Newsroom een reeks is die iedere serieliefhebber in z'n kast moet hebben staan!

SYNOPSIS
Intelligent, actueel, humoristisch en zeer vermakelijk. The Newsroom neemt je mee achter de schermen van een hoog aangeschreven nieuwsprogramma op het fictieve ACN Network, en focust op de on-en off-cameralevens van nieuwsanker Will McAvoy (Jeff Daniels), de nieuwe executive producer Mackenzie McHale (Emily Mortimer, Shutter Island, Hugo), het newsroom personeel en hun redactiechef.

Het overwinnen van een woelige eerste dag met als hoogtepunt een newsflash, waarin net een BP booreiland ontploft in de Golf van Mexico, motiveert het team om op patriottische wijze de missie "breng een goed nieuwsprogramma" te doen slagen, en dat terwijl ze worstelen met de commerciële belemmeringen van de zender en hun eigen persoonlijke verwikkelingen.

BONUSMATERIALEN
•Audio Commentaries met Cast & Crew
•Inside the Episode


› Gepubliceerd vrijdag 10 oktober 2014 om 09:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook