Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› De volledige serie Breaking Bad op DVD-Barrel vanaf 8 oktober 2014

Het ongelofelijke verhaal van Walter White, de scheikundedocent die in de meth-business ging. Alle 62 ongecensureerde afleveringen! Met Emmy Award-winnaar Bryan Cranston in de rol van Walter White, een familieman die zich in de misdaad begeeft nadat er longkanker bij hem wordt geconstateerd.

Samen met zijn voormalige leerling en drugsdealer Jesse Pinkman (Emmy Award-winnaar Aaron Paul) als handlanger, beklimt Walt de ladder van de meth-handel, een spoor van doden achter zich latend. Maar hij slaagt er niet in zijn zwager en DEA-agent Hank Schrader (Dean Norris) eeuwig om de tuin te leiden. Lukt het Walt, of wordt het hem fataal? Met schitterende rollen van Anna Gunn, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Bob Odenkirk, Betsy Brandt, RJ Mitte en vele anderen. Geproduceerd door Vince Gilligan, Mark Johnson en Michelle MacLaren. Deze complete box bevat vele extra’s en bonusmateriaal, waaronder een exclusieve uitgebreide documentaire over het maken van het laatste seizoen.

Inclusief:

Replica money barrel
Alle afleveringen plus meer dan 55 uur aan bonusmateriaal
Nieuwe exclusieve 2 uur durende documentaire
Challenge coin, ontworpen door Vince Gilligan
Exclusieve Los Pollos Hermanos schort


› Gepubliceerd zondag 21 september 2014 om 01:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook