Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Vierde seizoen van Nikita op DVD

Met het vierde seizoen komt een einde aan Nikita, de Emmy - genomineerde reeks die een extra dimensie gaf aan de term 'girl power'. De reeks kon mooie kijkcijfers voorleggen en de, voornamelijk mannelijke, fanbase van Maggie Q groeide per seizoen. Het laatste seizoen én de boxset van de complete serie zijn vanaf 15 oktober beschikbaar op DVD.

NIKITA S4 - DVD

Het vierde seizoen sluit de spannende en sexy drama/spionnenserie Nikita af. Nadat ze verdacht is voor de moord op de president van de Verenigde Staten op het einde van het vorige seizoen, is Nikita (Maggie Q) nu op de vlucht. Terwijl ze haar onschuld probeert te bewijzen, loopt ze haar vroegere team onverwachts tegen het lijf. Nikita en haar aanverwanten moeten hun opgelopen emotionele schade achterwege laten om hun vijand Amanda (Melinda Clarke) te overwinnen, want zij plant een aanval met wereldwijde gevolgen.
•Packshots & stills

Vanaf 15 oktober kunt u bovendien de complete serie van Nikita in huis halen in een mooie verzamelbox! Het perfecte cadeau voor zij die de barre herfst - en winterdagen wensen door te brengen in het gezelschap van de mooie Maggie Q...


› Gepubliceerd maandag 15 september 2014 om 10:20 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook