Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Jo De Meyere: "Ook tien jaar John Nauwelaerts"

Hij zei het vorige week zondag al tijdens de voorlaatste aflevering van ´Flikken´: "De oude krijger is moe". Jo De Meyere, misschien wel voor altijd verbonden aan John Nauwelaerts, kan met een fijn gevoel ´Flikken´ achter zich laten.

"Ik ben vier jaar John Nauwelaerts geweest in ´Heterdaad´. Dan ben ik even ondergedompeld in ´Stille Waters´ en dan zes jaar lang opnieuw John Nauwelaerts, maar dan in ´Flikken´. Uiteindelijk is ook dat tien jaar John Nauwelaerts in wel en wee.", blikt de inmiddels 70-jarige acteur terug.

"Er is heel veel gebeurd in die tien jaar. Een aantal actrices hebben kinderen gebaard. Er zijn veel leuke momenten geweest, maar er is ook veel droefheid geweest. Enkele jaren geleden verloor ik mijn vrouw, maar in dezelfde periode moest ik in ´Flikken´ ook spelen dat ik mijn vrouw verloor. Dat was voor mij de meest trieste periode uit de tienjarige geschiedenis van John Nauwelaerts. Anderzijds is er een enorm mooie vriendschap overgebleven tussen al die kadetten waar ik jaren mee gespeeld heb".


› Gepubliceerd zondag 19 april 2009 om 20:06 uur door Tom Bergs
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook