Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› 22 kandidates strijden om kroon Miss Exclusive 2015 op 25 oktober in Capitole Gent

De vijfde editie van Miss Exclusive, de runner-up van de Belgische missverkiezingen, wordt op 25 oktober eerstkomend met een grootse finaleshow afgerond. Inmiddels is de locatie van de finale ook bekend: de ultieme strijd om de opvolging van Emily Vanhoutte en het Miss Exclusive-kroontjefinalestrijd tussen de 22 finalistes zal zich afspelen in Capitole Gent. Presentatrice van de show wordt Els Tibau. Voor de jury worden een aantal BV-dames – allen ex Miss België – aangezocht, zoals Goedele Liekens, Tanja Dexters, Ann Van Elsen en Joke Van de Velde.

Opmerkelijk is dat organisator Jeremy Rizzi nu al zekerheid heeft dat de show live op televisie komt. JUST TV (Kanaal 41 op Telenet), de opvolger van Life!tv, zendt de finaleshow integraal uit. Miss Exclusive neemt hiermee een reële voorsprong op de concurrentie en versterkt op die manier ook z’n band met de talrijke partners en sponsors. Die sponsors zijn inmiddels groot in aantal (net geen 60) maar ook in kwaliteit en reputatie, met namen als Champagne Pommery, Pepsi, Eaulala, Banana Moon, Ergoline, White by Pomm Cosmetics, of Body & Bess....

De initiatiefnemers van de lustrumeditie van Miss Exclusive ontvingen meer dan 1.500 kandidatuurstellingen van jongedames die voor de titel willen gaan. Daar werden uiteindelijk 22 finalistes uit weerhouden, die op 25 oktober voor het kroontje van meest exclusief meisje van België meedingen.

Bij die 22 finalistes zijn er 8 uit West-Vlaanderen, 2 uit Oost-Vlaanderen, 5 uit de provincie Antwerpen, 3 uit Limburg, 3 uit Vlaams-Brabant en 1 uit Brussel. De winnares ontvangt een prijzenpakket met een waarde van 87.000 euro, waarin o.a. een Fiat 500. Zij vertegenwoordigt tevens ons land in november bij Miss Earth.

De volledige productie van de finaleshow op 25 oktober in de Capitole te Gent wordt verzorgd door het gereputeerde bedrijf CK Productions. Choreograaf wordt Fabio Carcieri. Muzikaal adviseur in Romeo Blanco, o.a. bekend van de remix voor Beyoncé. Sven Geboers is officieel fotograaf. Special musical guest op de finaleshow wordt Kate Ryan.

De zaal heeft een capaciteit van 1.500 toeschouwers en de tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar via Sherpa.be. Main tickets kosten € 55,00 en geven recht op een glaasje Pommery bij aankomst, een hapje, een zitje in de zaal, een exemplaar van het Excluzine programmaboek en een Exclusive Gift. VIP-arrangementen kosten € 250,00 per persoon en zijn, bovenop de inhoud van het main ticket, inclusief een 3-gangen walking dinner voor aanvang, de beste seats voor de show en de dranken tijdens de afsluitende receptie na de finaleshow. Cateringpartner van Miss Exclusive 2015 is GUSTO Catering.


› Gepubliceerd woensdag 13 augustus 2014 om 15:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook