Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› 300: Rise of an Empire is vanaf 16 juli beschikbaar

Haal je sandalen uit de kast en blink die sixpack op, want in juli keren we terug naar het oude Griekenland met de release van 300: Rise of an Empire op Blu-ray™, 3D Blu-ray™, DVD en Digital Download! Na ter land moeten de Perzen van Xerxes nu ook ter zee bestreden worden, en geheel volgens de 300 - traditie gaat dat niet zonder de nodige bloedvergieten voorbij. Bondgirl Eva Green kruipt op verbluffende wijze in de rol van de sexy maar tegelijk levensgevaarlijke Artemisia, en ook Lena Headey (Game of Thrones) en Rodrigo Santoro zijn opnieuw van de partij om hun rol uit de vorige film op te nemen. Geniet van de magistrale special effects en de - vaak letterlijke - spetterende actie en haal 300: Rise of an Empire vanaf 16 juli in huis!

SYNOPSIS

300: Rise of an Empire, opnieuw verteld in de adembenemende stijl van z'n voorganger "300", is een nieuw hoofdstuk in de epische saga, die de actie verplaatst naar een nieuw strijdtoneel - de zee!

In het verhaal komt de Griekse generaal Themistokles (Sullivan Stapleton, Strike Back) tegenover een massale invasie van de Perzen te staan, geregeerd door de sterfelijke god Xerxes (Rodrigo Santoro), en onder leiding van Artemisia (Eva Green, Casino Royale), de aanvoerster van de Perzische zeemacht.

Themistokles gaat de strijd aan, wetende dat alle Grieken achter zich verenigen de enige manier is om de verpletterende Perzische armada te verslaan...


› Gepubliceerd maandag 26 mei 2014 om 21:54 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook