Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Gravity vanaf 26 februari op DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray en Video on Demand

Voor wie als klein jongetje of meisje een carrière als astronaut voor ogen had, ging met de release van Gravity een droom in vervulling. Het gebruik van de ronduit verbluffende 3D - effecten in combinatie met de indringende geluidsmontage deed de toeschouwer letterlijk naar adem happen in de bioscoopstoel. Vanaf 26 februari brengt Warner Home Video dit gevoel naar de huiskamer, met de release van de film op DVD, Blu-ray™, 3D Blu-ray™ en Video on Demand!

Sandra Bullock, die na haar nominatie voor de Golden Globes nu ook kans maakt op de Oscar voor Beste Actrice, speelt de pannen van het dak in deze meeslepende film van regisseur én Golden Globe - winnaar Alfonso Cuarón (Y tu mamá también, Children of Men, Harry Potter). Gravity is genomineerd voor 10 Oscars (waaronder Beste Film, Beste Regisseur en Beste Actrice), won reeds een Golden Globe en is bovendien nog genomineerd voor elf BAFTA's!

SYNOPSIS

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) is een briljante ingenieur die bezig is aan haar eerste ruimtemissie, in het gezelschap van de ervaren astronaut Matt Kowalsky (George Clooney). Bij een ogenschijnlijke routine – opdracht slaat het noodlot echter toe. De shuttle wordt verwoest waardoor Stone en Kowalsky alleen achterblijven, terwijl ze steeds verder weg zweven in de grote, zwarte leegte…

BONUSMATERIALEN

• Collision Point: The Race to Clean Up Space (BD, DVD): De pracht van de sterrenhemel kan niet verhullen dat er heel wat kunstmatige materialen rond de Aarde zweven, die de toekomst van ruimtevaart en wereldwijde communicatie in gevaar brengt.
• Aningaaq (BD, DVD): Deze prachtige kortfilm van Jonas Cuarón werpt een andere blik op de krachtige en aangrijpende scène waarin Dr. Stone contact probeert te leggen met de Aarde.
• Mission Control - Gravity (BD): Alfonso Cuarón's Gravity toont film zoals we het nooit eerder gezien hebben.


› Gepubliceerd maandag 20 januari 2014 om 21:26 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook