Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› MediaMarkt Mechelen verwent 1000 eerste kopers van DVD Blu-Ray One Direction: This is Us

Directioners hebben 19 december allang vet in hun agenda staan want dit is de dag waarop eindelijk de DVD/Blu-Ray (ook in 3D) One Direction: This is Us uitkomt. MediaMarkt Mechelen opent dan al om 7.00 uur haar deuren! Kom op tijd, want de eerste 1000 fans ontvangen een poster van 1D. Ook kun je op de foto met de levensgrote evenbeelden van de 1D-leden!

Kijken


Kom en krijg...

Wil jij een van deze heren op ware grootte in huis hebben? Fingers crossed, want nog eens 50 supergelukkigen krijgen een levensgrote standee van Harry, Liam, Zayn, Louis of Niall mee naar huis! Wees er snel bij want op = op!

Tijden en locatie

Media Markt Mechelen, Bruul 105 2800 Mechelen
12 uur lang open, van 7.00u tot 19.00 uur!

Synopsis One Direction: This is Us

ONE DIRECTION: THIS IS US biedt een boeiende en openhartige blik achter de schermen van dit wereldberoemde muziekfenomeen. In combinatie met fascinerende live-beelden van concerten, vertelt de film het ongelofelijke verhaal van Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis en hun carrière. Vanaf het prille begin in hun geboorteplaats, het meedoen aan X-Factor, het veroveren van de wereld, tot aan het optreden in de befaamde O2 Arena in Londen. Hoor het van de jongens zelf en zie hoe het is om One Direction te zijn. Geregisseerd door Morgan Spurlock (SUPER SIZE ME) en geproduceerd door Simon Cowell, Adam Milano, Spurlock en Ben Winston.

Kijk hierboven op Sterrennieuws alvast naar de trailer en koop vanaf 19 december de DVD of Blu-ray (en Blu-ray 3D) bij MediaMarkt!


› Gepubliceerd zondag 15 december 2013 om 14:17 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook