Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Aanrader: film We're The Millers

Bij het horen van de naam 'Jennifer Aniston' denken de meeste mannen weemoedig terug aan de dagen toen de actrice dagelijks het scherm opfleurde in Friends, maar na het zien van We're The Millers zal het beeld van Rachel onherroepelijk uit het hoofd verdrongen worden door dat van stripster Rose! De reeds felbesproken stripscène is slechts een van de hoogtepunten uit deze hilarische komedie, die vanaf 22 januari beschikbaar is op DVD, Blu-ray™ en Video on Demand!

Naast Aniston maken ook gevestigde waarden Jason Sudeikis (Horrible Bosses, Saturday Night Live), Ed Helms (The Hangover) en jong talent als Emma Roberts en Will Poulter hun opwachting. Die laatste zorgt er bovendien voor dat we in 2014 allemaal TLC's hit 'Waterfalls' probleemloos kunnen meezingen.. We're The Millers is vanaf 22 januari beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en VOD.

SYNOPSIS

De kleine cannabisdealer David Clark wil een grote drugsdealer worden, en beraamt een waterdicht plan. Hij kan zijn buren - de stripper Rose, de loser Kenny en de van huis weggelopen Casey - ervan overtuigen om zich voor te doen als zijn gezinsleden. De “Millers” trekken in een grote camper naar het zuiden voor een lang 4th of July weekend dat gegarandeerd zal eindigen met een knaller..

BONUSMATERIALEN

• Extended Cut
• Deleted Scenes & Gag Reel
• Extreme Aniston
• The Miller Makeovers
• Miller's Unleashed: Outtakes Overload


› Gepubliceerd dinsdag 3 december 2013 om 00:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook