Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuwe specials Hotel 13: Rock ‘n Roll Highschool

Na een spannende zomer in Hotel 13 zijn Tom, Anna en Liv weer terug met een nieuw meeslepend avontuur. Nadat er iets geks gebeurt, is Tom er zeker van dat de tijdmachine het nog steeds doet… Het probleem moet snel opgelost worden, voordat het invloed krijgt op hun eigen leven in het heden. Beleef het nieuwste avontuur van Hotel 13 met de 50 minuten durende dvd special ‘Rock ’n Roll Highschool’. Voor wie dit spannende nieuwe avontuur liever leest, is de special ook uitgegeven in boekvorm. Beleef het avontuur op je eigen manier en geniet van het verhaal van je vrienden van Hotel 13.

Het verhaal

Na het avontuur in Hotel 13 gaat het leven weer zijn gewone gangetje voor Tom, Anna en Liv. Tom stort zich vol enthousiasme op zijn uitvindingen, Anna volgt een opleiding fotografie en Liv denkt aan een carrière als actrice.

Maar dan verschijnt een wel heel vreemd meisje bij Toms huis… Tot hun grote schok blijkt het meisje de lievelingsactrice van Anna te zijn en uit de jaren ’50 te komen! De machine is dus niet vernietigd! De drie trekken halsoverkop met Sandra mee naar het verleden om het verleden weer recht te trekken, want als zij niet meedoet aan een auditie, ontmoet ze nooit de liefde van haar leven en wordt de latere architect van Hotel 13 nooit geboren! Hun eigen toekomst staat op het spel! Jammer genoeg voor hen verwondt Sandra zich. Er zit niets anders op dan Anna – die als twee druppels water op Sandra lijkt - in haar plaats auditie te laten doen…

Het boek en de dvd van Hotel 13 'Rock 'n Roll Highschool' zijn vanaf nu verkrijgbaar.


› Gepubliceerd vrijdag 15 november 2013 om 10:20 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook