Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Repetities van start voor Jan, Pier en Pol

Sinds deze week repeteren Camilia Blereau, Dirk Van Vooren, Peter Bulckaen, Jan Van Hecke, Dirk Lavrysen, Anke Helsen, Britt Van der Borght en Saskia Debaere de Vlaamse versie van "Tom, Dick and Harry", het allernieuwste stuk van Michael en Ray Cooney: Jan, Pier & Pol.

Op dit ogenblik zet Theater Elckerlyc zijn deuren wijd open voor het publiek van De Sunshine Boys. Deze onweerstaanbare komedie met acteurs Dirk Lavrysen en Carry Goossens in de hoofdrollen, maakt momenteel het mooie weer bij De Komedie Compagnie, en dit nog tot en met 17 november.

Maar ondertussen wordt er ook al een tweede stuk voorbereid bij De Komedie Compagnie. Op 22 november 2013 gaat "Jan, Pier & Pol" in première. Regisseur Christophe Ameye kreeg voor zijn allereerste regie-opdracht bij De Komedie Compagnie een select gezelschap aan Vlaamse topacteurs onder zijn hoede... Dirk Van Vooren, Peter Bulckaen, Jan Van Hecke, Camilia Blereau, Anke Helsen, Dirk Lavrysen, Saskia Debaere en Britt Van der Borght bereiden deze nieuwste komedie van de hand van Michael en Ray Cooney, in uiterste concentratie en met bakken enthousiasme voor.

De nieuwste Cooney, eindelijk te zien in Vlaanderen

Jan en Mieke gaan een baby adopteren. Het moet de gelukkigste dag van hun leven worden en daarom komen Jan zijn broers, Pier en Pol, een handje toesteken. Het resultaat van hun 'hulp' zijn twee illegale immigranten, een versneden lijk en een lading gesmokkelde sigaretten! Met een wijkagente en de inspectrice van het adoptiebureau in huis, wordt Jan tot het uiterste gedreven om vindingrijke oplossingen te verzinnen. Alles komt goed, want erger kan het niet worden, of toch wel?


› Gepubliceerd donderdag 31 oktober 2013 om 10:49 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook