Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Filmavontuur Piet Piraat en het Zeemonster nu op DVD

Afgelopen zomer waren er weer heel wat films te zien in de bioscoop, waaronder het stoere filmavontuur van Piet Piraat en zijn kornuiten: Piet Piraat en het Zeemonster. In deze vierde en op 1 na best bezochte Piet Piraat film in België, belanden de zeebonken op het exotische eiland Comino waar ze de strijd aangaan met een zeer gevaarlijk zeemonster. Gastacteurs Loes Van den Heuvel, Free Souffriau, Rudy Morren en Henny Huisman kropen voor deze film in de huid van echte piraten. Ontdek hun geweldige prestatie nu op de DVD: Piet Piraat en het Zeemonster!

Korte inhoud:
Piet Piraat en zijn maatjes belanden op het eiland Comino. Maar behalve Stella Struis, de zus van Stien, en Mariebelle, de dochter van kapitein Keikop, is er niemand meer. Alle bewoners zijn weggevlucht voor een gevaarlijk zeemonster dat opduikt in de haven. Volgens de legende zou het zeemonster een gouden schip bewaken dat in een grot onder het eiland verborgen ligt. Piet besluit om achter het monster aan te gaan, want als hij een echt zeemonster verslaat, wordt hij eindelijk lid van de Dappere Piraten Club!

Cast:
Piet Piraat - Peter Van de Velde
Stien Struis - Anke Helsen
Steven Stil - Dirk Van Vooren
Berend Brokkenpap - Dirk Bosschaert
Stella Struis - Loes Van den Heuvel
Maribel - Free Souffriau
Keikop -Rudy Morren
Lichtblauwbaard -Henny Huisman

Regisseur:
Bart Van Leemputten

Extra:
In de film komen ook drie nieuwe Piet Piraat liedjes aan bod. De videoclips van ‘Wij zijn Zeepiraten’, ‘De Dappere Piratenclub’ en ‘Piet Piraat is verliefd’ kan je ook terugvinden op deze DVD.

Speelduur:
Ca. 75 minuten

Leuk filmweetje:
'Piet Piraat en het Zeemonster' is de eerste Studio 100 film die bijna volledig in het buitenland werd gedraaid. De Piet Piraat-cast en crew trok voor het gros van de opnames van de film naar Malta.


› Gepubliceerd vrijdag 27 september 2013 om 17:49 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook