Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Walter Baele lanceert allereerste DVD Het Leven Zoals Het Zeker Niet Is

Op vrijdag 13 september om 17 uur stond een schare pers en genodigden, samen met burgemeester Dirk Bisschop te wachten op de komst van een wel zeer bijzondere gast. Niemand minder dan Elio Di Rupo arriveerde er in stijl aan de monumentale trap van het stadhuis van het prachtige Damme. Wie een tweede keer met zijn ogen knipperde, zag dat het niet Elio Di Rupo maar 'Walter Baele als Elio Di Rupo' was die er ontvangen werd door de burgemeester. De aanleiding was de gloednieuwe én allereerste DVD van de theatervoorstelling 'Het Leven Zoals Het Zeker Niet Is' van Walter Baele.

Bovendien gaf Walter diezelfde avond ook nog het startschot van het theaterseizoen in CC Cultuurfabriek te Damme met de voorstelling van 'Het Leven Zoals Het Zeker Niet Is'.

In samenwerking met THEATERTAINMENT, de vennootschap achter de jubilerende KOMEDIE COMPAGNIE, brengt Walter Baele een DVD uit van zijn theatershow "HET LEVEN ZOALS HET ZEKER NIET IS". Dit is de elfde avondvullende show van Walter Baele die in 2013 precies 25 jaar op de planken staat. In deze show ziet men Walter Baele virtuoos aan het werk. Onder de vele personages herkent men ook enkele bekende "TEGEN DE STERREN OP"-imitaties zoals Davy Brocatus, Koning Filip, Donald Muylle enz. Deze DVD is een captatie van Walter zijn elfde theatershow in aanwezigheid van een live publiek in CC Eeklo. Als extra staan er op deze DVD drie nooit eerder vertoonde TV sketches met in de hoofdrol o.a. Davy Brocatus. Bovendien bevat de DVD een gratis poster met daarop een montage van heel wat bekende Walter Baele typetjes.

PRAKTISCHE INFORMATIE - DVD WALTER BAELE - "HET LEVEN ZOALS HET ZEKER NIET IS"

De richtprijs voor de DVD bedraagt 19,90 EURO.
Sinds 13 september is deze te verkrijgen in de betere mediazaken. Bovendien kan men deze online aanschaffen via de webshop www.dekomediecompagnieshop.be.

Wie naar de voorstelling van "HET LEVEN ZOALS HET ZEKER NIET IS" komt kijken, kan na afloop de DVD aan de stand in het theater aankopen. Walter Baele signeert deze dan persoonlijk.


› Gepubliceerd zondag 15 september 2013 om 13:58 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook