Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Bekijk de kampeerwedstrijd van Bobo nu op DVD

Het theaterdebuut van Bobo en Tjerk is veel kinderen niet ontgaan. De afgelopen maanden hebben de twee vrienden gekampeerd in de Vlaamse en Nederlandse theaters! ‘Bobo gaat kamperen’ is een interactieve theatershow met de leukste liedjes van Bobo. Als Bobo en Tjerk op de radio horen dat er een grote kampeerwedstrijd georganiseerd wordt, hoeven ze niet lang na te denken. Samen vertrekken ze naar het bos en zetten daar hun tenten op…

Wil jij ontdekken hoe dit afloopt, of wil je deze spannende kampeerwedstrijd nog eens beleven? Pak dan snel je kampeerspullen bij elkaar en nestel je lekker in de zetel, want ‘Bobo gaat kamperen’ is vanaf nu verkrijgbaar op DVD! Snuffelsnuit!

Inhoud

Radio Wortelberg organiseert een grote kampeerwedstrijd. Bobo en Tjerk zijn er als de eersten bij om hieraan mee te doen. Allebei willen ze wel de grote beker mee naar huis nemen. Wanneer ze zonder het te beseffen hun tenten naast elkaar opstellen, begint de wedstrijd pas echt! Wie van de twee zal de kampeerwedstrijd winnen? Of ontdekken Bobo en Tjerk dat je door samen te werken meer kan bereiken?

De theatershow ‘Bobo gaat kamperen' speelde van maart 2013 t/m juni 2013 in de Vlaamse en Nederlandse theaters. De DVD duurt 70 minuten en is een registratie van de voorstelling op 1 mei 2013 in De Rijswijkse Schouwburg te Rijswijk.

Cast
Bobo: Denise van Boekel
Tjerk: Kristel van Grunsven
Radiopresentator: Jurgen Stein


› Gepubliceerd zaterdag 24 augustus 2013 om 10:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook