Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› De Komedie Compagnie brengt DVD Wat Een Soep! uit

De Komedie Compagnie is ondertussen al vijf jaar bezig. Het echte theaterseizoen begint pas in september, maar dit gezelschap blijft niet stilzitten. Zo brengen ze voor de tweede maal een professionele DVD-opname uit, deze keer van de pittige komedie "Wat Een Soep!".

Als vervolg op de succes DVD "Kom Van Dat Dak Af" is het nu de beurt aan "Wat Een Soep!". Zo kunnen de fans van het eerste uur na hun bezoek aan het theater ook nog eens heerlijk genieten van hun favoriete komedie in hun eigen huiskamer. De Komedie Compagnie mag zich in Vlaanderen een trendsetter noemen. Ze zijn een van de weinige theaterproducenten die opnames van hun voorstellingen uitbrengen op DVD. DKC zag dat er duidelijk interesse was van het publiek bij de lancering van hun eerste DVD. De opnames van "Wat Een Soep!" lieten dan ook niet lang op zich wachten. De voorstelling werd op professionele manier gecapteerd. Het gaat om opnames met een live-publiek.

Synopsis

We frissen het verhaal nog even op: na vele jaren zien de twee revueartiesten Luc en Dirk elkaar eindelijk terug. Dirk komt bij Luc zijn nieuwe vrouw (Britt Van der Borght) voorstellen maar deze komt onverwacht pas later op de avond. De twee boezemvrienden keuvelen ondertussen gezellig over hun vroegere samenwerking en uiteraard ook over de vrouwen. Al gauw blijkt dat Luc recent nog een wilde affaire had met een aantrekkelijke Hollandse revuedanseres (Nadine Nijman), gelukkig weet zijn vrouw (Karin Jacobs) hier niks van af. Wanneer de jonge schoonheid plots voor de deur staat gaan de poppen pas echt aan het dansen. Luc hoopt dat Dirk hem uit deze benarde situatie zal redden…Wat een rustig en gezellig avondje moest worden veranderd in een regelrechte soep, een pittige soep!

De dvd is te verkrijgen bij de betere mediazaak in Vlaanderen en natuurlijk ook in de theaters waar DKC speelt.

De richtprijs is €19,90.


› Gepubliceerd zaterdag 3 augustus 2013 om 11:59 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook