Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Boardwalk Empire seizoen 3 op Blu-ray en DVD

You can't be half a gangster. Vanaf 28 augustus dompelen we ons samen met Nucky Thompson (Steve Buscemi in de rol van zijn leven) opnieuw onder in de misdaadwereld van Atlantic City, met de release van het derde seizoen van het bijzondere Boardwalk Empire. Nucky krijgt er een nieuwe tegenstander bij, maar ook zijn huwelijk staat op losse schroeven.. Boardwalk Empire seizoen 3 is vanaf 28 augustus beschikbaar op Blu-ray en DVD bij Warner Home Video.

SYNOPSIS

Atlantic City, 1922: De roaring twenties staan op het punt om los te barsten. Hoewel de economie een hoge vlucht neemt, blijft alcohol schaars en neemt het gangstergeweld toe. Tegen die achtergrond vinden we Nucky Thompson (Steve Buscemi) terug. Zijn huwelijk met Margaret is een schijnvertoning geworden sinds zij de grond voor zijn lucratieve snelwegplannen aan de kerk heeft gedoneerd. Nucky heeft er ook een nieuwe concurrent bij: een lichtgeraakte gangster die een strategisch bruggenhoofd beoogt tussen New York en Atlantic City, om zo Nucky’s alcoholbusiness af te romen. Het conflict haalt het beste en het slechtste in Nucky naar boven. Nieuwe en vertrouwde gezichten ondergaan boeiende metamorfoses in het derde seizoen van deze met een Golden Globe en Emmy Award bekroonde reeks.

BONUSMATERIALEN

• Distilling Season 2: Boardwalk Empire (BD, DVD)
• Director’s Chair: Scorsese on Season 3 (BD, DVD)
• New Characters (BD, DVD)
• Audio Commentaries (BD, DVD)
• American Empires (BD)
• Newsreels (BD)
• Boardwalk Chronicle (BD)


› Gepubliceerd woensdag 31 juli 2013 om 23:41 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook