Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuwe tv-avonturen van K3 en Bobo nu op DVD

Studio 100 presenteert vandaag twee nieuwe dvd’s met leuke tv-avonturen van K3 en Bobo. Karen, Kristel en Josje leren je knutselen, koken, zingen en dansen met hun nieuwe DVD ‘De wereld van K3 volume 5’. Bobo beleeft weer heel wat pret tijdens zijn knotsgekke tv-avonturen. De mooiste Bobo-afleveringen van het eerste seizoen staan nu verzameld op de nieuwe DVD ‘Het beste uit de tv-serie Bobo volume 1’.

Bobo en K3 op TV! De afleveringen van Bobo zijn deze zomer elke dag om 6u20 en om 7u10 te zien bij vtmKzoom! De wereld van K3 kan je vanaf september weer dagelijks volgen bij vtmKzoom.

DVD De wereld van K3 volume 5

In 'De Wereld van K3' nemen Kristel, Josje en Karen jullie mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De 3 meiden leren jullie knutselen, koken en leuke spelletjes spelen. In een karaoke-rubriek kan je de leukste K3 liedjes meebrullen. Josje leert je de leukste danspasjes aan. Kristel trekt samen met Martin Gaus naar de dierentuin en leert de meest fantastische dieren kennen!

Met: K3 - Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman en Martin Gaus
Speelduur: ca. 60 minuten

DVD Het beste uit de tv-serie Bobo volume 1

Bobo is een vrolijk blauw konijn. Hij woont in een boomhut met zijn ouders en zijn zusje Krabbel. Samen met Krabbel en beste vriend Tjerk beleeft hij de leukste avonturen! Als Bobo buiten speelt, vraagt de buurman altijd of het rustiger kan. Hij is een echte mopperkont. Maar daar trekt Bobo zich niets van aan… Nieuwsgierig als Bobo is, ontdekt en leert hij samen met jou. “Snuffelsnuit ik ben eruit!” roept Bobo dan. Ontdek de verrassende wereld van Bobo!

Tv-avonturen: De bal, Dokter Bobo, De taart, Vals spelen, De tent, Professor Bobo, De zangwedstrijd
Speelduur: ca. 40 minuten


› Gepubliceerd woensdag 3 juli 2013 om 15:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook