Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Jack The Giant Slayer beschikbaar

Train de armspieren en overwin je hoogtevrees want op 31 juli klimmen we samen met Jack de bonenstaak in, met de DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray en VOD - release van Jack the Giant Slayer! Veelgeprezen filmmaker Bryan Singer (X - Men, The Usual Suspects, Valkyrie) brengt een spectaculaire nieuwe versie van het klassieke sprookje naar het scherm, en laat ons van wel heel dichtbij kennismaken met de angstaanjagende reuzen. Mis dé avonturenfilm van deze zomer, boordevol adembenemende special effects, niet en haal Jack the Giant Slayer vanaf 31 juli in huis!

Jack the Giant Slayer gaat over de dappere Jack (Nicholas Hoult), een jonge, arme boerenknecht die onbewust een poort tussen de mensenwereld en een angstaanjagend ras van reuzen opent. Eeuwen geleden werden de reuzen na een bloedige strijd met de mensen verslagen en verbannen naar een koninkrijk hoog in de lucht. Maar wanneer Jack per ongeluk een reusachtige bonenstaak laat groeien, komt zijn geliefde Prinses Isabelle terecht in de klauwen van de bloeddorstige reuzen. Met de hulp van de opperbevelhebber van de koning (Ewan McGregor) krijgt deze held tegen wil en dank de kans om zelf een legende te worden in deze epische film vol duizelingwekkende actie en avontuur!

BONUSMATERIALEN

• Deleted Scenes (DVD, BD, 3D BD)
• Gag Reel (DVD, BD, 3D BD)
• Become a Giant Slayer (BD, 3D BD)


› Gepubliceerd vrijdag 14 juni 2013 om 20:18 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook