Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Side Effects is vanaf 31 juli beschikbaar op DVD

Regisseur Steven Soderbergh zorgde eerder dit jaar voor een schokgolf door de filmwereld door aan te kondigen dat Side Effects zijn (voorlopig) laatste filmklus zal zijn. Met Side Effects neemt de regisseur van films als Traffic, Contagion en de Ocean's trilogie alvast in stijl afscheid van het filmmetier!

Side Effects is een bloedstollende thriller, die het verhaal vertelt van de ambitieuze psychiater Dr. Jon Banks en zijn nieuwe patiënte Emily. De film beschikt over een absolute topcast, met onder andere Jude Law, Channing Tatum, Catherine Zeta-Jones en Rooney Mara. Mis dit laatste kunstje van Steven Soderbergh niet en haal Side Effects vanaf 31 juli in huis op DVD en VOD!

SYNOPSIS

Dr. Jon Banks (Law) is een ambitieuze jonge psychiater die zichzelf wil bewijzen. Als zijn nieuwe, zwaar depressieve patiente Emily (Mara) niet op gangbare medicijnen reageert, besluit hij om als laatste redmiddel een nieuw medicijn genaamd Ablixa voor te schrijven. Dit werkt; Emily wordt langzaam beter. Maar dan wordt de echtgenoot (Tatum) van Emily op brute wijze doodgestoken en de politie vindt Emily met het mes in haar handen. Ze heeft echter geen flauw idee wat er gebeurd is.


› Gepubliceerd maandag 10 juni 2013 om 23:24 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook