Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Sexy Timothy Olyphant steelt de show in Amerikaanse hitserie Justified

De eerste twee seizoenen van de Amerikaanse hitserie Justified zijn eindelijk op DVD verkrijgbaar. Held van deze show is de voor ons nog redelijk onbekende, maar extreem knappe Timothy Olyphant. Als koelbloedige US marshall strijdt hij voor rechtvaardigheid in Justified, maar wie is deze sexy acteur eigenlijk?

Timothy Olyphant is geboren Hawaï in de Stille Oceaan. Zie je deze goddelijke kerel zijn dagen slijten op een surfplank? Na een paar jaar gewoond te hebben op het zonnige vakantie-eiland, verhuisde hij naar het Amerikaanse vasteland: Californië. Daar ontdekte hij zijn grote passie: zwemmen. Hij werd een van de meest getalenteerde zwematleten, maar hij koos toch voor een carrière switch jn zijn leven. Een acteeropleiding aan de William Esper Studioschool in The Big Apple markeerde het begin van een loopbaan in film en op televisie, gelukkig voor ons!

Timothy is een veel gevraagde acteur in diverse series en dan vooral als man van de wet. Je kent hem misschien nog van de epische western serie Deadwood waarin hij de lokale sheriff speelde. Hij heeft ook in diverse films geacteerd zoals Hitman, Live Free or Die Hard en I Am Number Four. In het tweede seizoen van de adovatenserie Damages hielp hij het onrecht mee te bestrijden op zijn eigen manier.

Nu steelt de charismatische Timothy de show in de politieserie Justified. Hij vertolkt een US Marshal genaamd Raylan Givens die je aan de traditionele sherrifs van de vorige eeuw doet denken. In het eerste seizoen wordt hij van Miami terug naar zijn geboortedorp Harlan gestuurd waar hij nu de straten veilig moet houden. Raylan hanteert rechtvaardigheid op zijn eigen manier en gaat niet voor geweld uit de weg. De sfeer in deze serie doet zeker terug denken aan het wilde westen waar de sheriffs zeer goed overweg konden met een revolver en toch steeds hun koelbloedigheid behielden. En wie wil er nu geen man die goed overweg kan met een revolver? Een knappe, aantrekkelijke sheriff in een serie die uniek in zijn soort is. Wil jij ook deze hot guy bewonderen in Justified? Haal hem nu in huis, want seizoen 1 en 2 van Justified is vanaf nu beschikbaar op DVD!

JUSTIFIED SEIZOEN 1: Vanaf 8 mei op DVD
JUSTIFIED SEIZOEN 2: Vanaf 8 mei op DVD
› Gepubliceerd zaterdag 11 mei 2013 om 06:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook