Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Misdaaddrama The Closer op DVD

Op 29 mei brengt Warner Home Video het zevende en laatste seizoen van het meeslepende misdaaddrama The Closer uit op DVD! Detective Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick, die een Emmy en een Golden Globe won als Beste Actrice) trekt ook in dit seizoen opnieuw ten strijde tegen het grootste gespuis van Los Angeles. In haar gekende stijl spit ze elke zaak tot op het bot uit, met gevaar voor eigen leven én haar carrière.. Het laatste hoofdstuk van The Closer is verplichte kost voor de fans van de serie, die door critici een van de meest aangrijpende en boeiende misdaaddrama’s ooit werd genoemd.

SYNOPSIS

Adjudant Brenda Johnson is binnen het politiekorps van Los Angeles de aangewezen persoon voor het uitschakelen van de gevaarlijkste moordenaars, ontvoerders en andere criminelen. In dit zevende en laatste seizoen van The Closer loopt een routineklus echter volledig uit de hand en de daaruit volgende rechtszaak kan een einde maken aan de carrières van Brenda en haar team. Hoewel het onderzoek van Cpt. Raydor naar de Major Crimes - unit alles op zijn kop zet, gaat het leven – en de dood – gewoon door. Het team verdenkt een hiphopmagnaat van een gruwelijke massamoord en maakt ruzie met de FBI over een publiciteitsgevoelige moordzaak, terwijl de plannen van Flynn en Provenza om snel geld te verdienen weer eens verkeerd aflopen.

BONUSMATERIALEN

• Music Video's: She's Mine en Daddy, Say Yes
• Featurette: Confessions of The Closer
• Deleted Scenes
• Gag Reel


› Gepubliceerd maandag 22 april 2013 om 14:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook