Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Opeenvolging van lachsalvo’s op de feestelijke voorstelling van Taxi Taxi

Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Kadèr Gurbuz, Peter Bulckaen, Erik Van Herreweghe en Dirk Lavrysen hebben er zin in. Na een spetterende première op vrijdag 5 april, mochten ze nogmaals het startschot geven voor ‘de run’ van Taxi Taxi, deze keer in aanwezigheid van flink wat pers en BV’s. Deze cast zorgt alvast voor hoge verwachtingen bij het publiek. Bovendien is Taxi Taxi een klassieker op het vlak van populaire komedie. Deze komedie van Ray Cooney schitterde maar liefst 9 jaar lang onafgebroken op de Londense West End.

TAXICHAUFFEUR MET EEN DUBBELLEVEN

Een taxichauffeur die een dubbelleven leidt, en getrouwd is met twee vrouwen, komt ondanks zijn strak schema in de problemen. Want wat gebeurt als beide dames hem bij de politie als vermist opgeven op de dag dat hij in het ziekenhuis belandt met een hersenschudding? “Troubles in paradise.” Onze controlefreak brengt immers zichzelf en zijn vrienden dik in de problemen wanneer het eigengestrikte web van leugens hem alsmaar meer naar de keel grijpt… Begrijpe wie begrijpen kan. Het resultaat is een hilarische komedie vol sympathieke (en minder sympathieke…) spitsvondigheden.

EEN TYPISCH STUK VOOR DE KOMEDIE COMPAGNIE

Taxi Taxi is een heerlijke, zorgeloze komedie die bovendien gespeeld wordt door een stel ervaren acteurs die bijna allemaal al meerdere voorstellingen speelden bij DKC. Het trouwe publiek wordt dus op zijn wenken bediend. Nieuwkomers Kadèr Gurbuz en Patrick Onzia smijten zich volledig en voelen zich duidelijk thuis bij De Komedie Compagnie.

Info en tickets


Taxi Taxi, nog tot en met 12 mei 2013, geschreven door Ray Cooney.

Regie: Dirk Lavrysen, Cast: Dirk Van Vooren, Britt Van der Borght, Kadèr Gurbuz, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen, Peter Bulckaen en Erik Van Herreweghe.

Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070/691.002 en ook bij Sherpa – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60

Prijzen:
Cat.3: €19
Cat.2: €21
Cat.1: €24


› Gepubliceerd maandag 8 april 2013 om 14:29 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook