Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Hotel Transsylvanië vanaf 19 april op Blu-Ray en DVD

Welkom in Hotel Transsylvanië, het vijf-sterren complex van Dracula! Waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen totaal verboden zijn. Naar aanleiding van de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd om dit te vieren. Zijn beste vrienden die opdagen zijn Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen een prettige tijd te bezorgen! Maar als een mens genaamd Jonathan, een gewone jongen, het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest.

Een hilarische film met tal van dolle misverstanden en gekke moppen. Wil jij deze film ook in je verzameling hebben? Vanaf 19 april is Hotel Transsylvanië beschikbaar op Blu-Ray en DVD. Bekijk de trailer alvast hier. Met originele stemmen van Adam Sandler (Dracula), Selena Gomez (Mavis), Adam Sandberg (Jonathan), Steve Buscemi (Wayne) en Kevin James (Frank).

In de Vlaamse versie komen de stemmen van Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Jonathan), Tony Neef (Wayne) en Marcel Jonker (Frank) voor.› Gepubliceerd dinsdag 9 april 2013 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook