Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen / Nederland

› Mister J Pink zet goede doelen in de kijker

Mister J Pink is de naam van een zogenaamde ‘Toy Traveller’. Het knuffelbeestje reist door Nederland en België en zoekt én bezoekt goede doelen. Tijdens het bezoek zet Mister J Pink goede doelen een week lang in the spotlights op zijn facebook pagina.

Op dit ogenblik is hij te gast bij het Nationaal Ouderenfonds in Nederland om daar met ouderen mee te breien tegen eenzaamheid. CliniClowns, de Dierenbescherming, het WWF, Stichting AAP, Dyadis en een aantal kleine lokale goede acties hebben ook al toegezegd dat Mister J Pink op bezoek mag komen.

Mister J Pink is niet groter dan 14 cm en weegt precies 50 gr als hij net een donut gegeten heeft. Wie hem op bezoek krijgt, heeft er een extra werkkracht bij. Hij werkt, vergadert, leeft en beleeft met de goede doelen en organisaties mee. De bezoekjes zijn voor iedereen te volgen op de Mister J Pink facebook pagina. Zo krijgen de goede doelen op een vernieuwende wijze aandacht voor hun inspanningen.

Mister J Pink heeft ook vijf challenges te vervullen. Deze kunnen enkel behaald worden met hulp van de goede doelen. Om de challenges te ontdekken, kan je naar zijn facebook pagina surfen: www.facebook.com/MisterJPink. Hier kunnen ook al zijn avonturen worden gevolgd als je de pagina “leuk vindt”.

Beluister hier het interview dat Jouwradio met Cindy Sas had over dit project.


› Gepubliceerd dinsdag 26 maart 2013 om 13:15 uur door Jan Leirs
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook