Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Reis mee met Bumba naar de Far West

Het ondeugende clowntje Bumba reist de hele wereld rond met zijn circusvrienden. Op safari in Afrika, sleeënd in de sneeuw op de polen, in het Oosterse landschap in Azië, tussen de koala’s en de kangoeroes in Australië of zwevend tussen mooie planeten in de ruimte…. Bumba komt overal!

Dit keer vliegt Bumba de Atlantische oceaan over en landt hij in het prachtige land Amerika! Daar wordt Bumba verliefd op Poncha, zijn nieuwe vriendinnetje. Samen met Poncha en Bumba's circusvrienden beleven ze de leukste avonturen in de Far West! Deze 10 nieuwe avonturen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de 50 minuten durende DVD 'Bumba in de Far West’!

Inhoud DVD

Bumba is verliefd op Poncha, zijn nieuwe vriendinnetje. Samen spelen ze tennis, gaan ze paardrijden en maken popcorn. Bumba heeft natuurlijk zijn vriendjes meegebracht en samen beleven ze de leukste avonturen in de Far West.

Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, het beertje Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. De avonturen van Bumba worden uitgezonden op Ketnet. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten.

Naast de DVD is er vanaf 15 mei ook het ‘Bumba in de Far West’ kartonboekje met versteekbare Bumba!


› Gepubliceerd woensdag 6 maart 2013 om 22:48 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook