Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuwe avonturen van Maya de Bij

Een koude winteravond, een regenachtige dag en je verveelt je? Geen probleem! Met de nieuwe DVD van Maya de Bij ben je uren zoet. Of nestel je samen met je papa of mama in de zetel en ontdek al lezend een speels avontuur in het nieuwe Maya boek ‘De Lolly’!

DVD - De Bijendans

De regendans, de kusjesdans, de volksdans, de buikdans en de stoelendans? Ken je ze allemaal? Dan wordt het tijd voor de bijendans! Een verhaal vol dans en plezier met Maya de Bij en haar allerbeste vriend Willy. Deze 60 minuten durende DVD, die vanaf 20 februari verkrijgbaar is, telt 5 avonturen van Maya de Bij in 3D! Bovendien staan de afleveringen er ook op in het Frans.

Verhaaltjes
- De bijendans
- De schone slaper
- Een vreemde verschijning
- Philibert
- Ben’s bal

Met de stemmen van onder meer Free Souffriau, Thomas Van Goethem, Eline De Munck, Jan Van Looveren, Walter Baele, Sven de Ridder, Hanne Troonbeeckx en vele andere.

Maya op TV

In Vlaanderen vliegt Maya de Bij dagelijks voorbij op vtmKzoom en in Wallonië kan je de avonturen van de schattige ‘Maya l’Abeille’ volgen op Kidz RTL. Wereldwijd spreidt de schattige Maya de Bij haar vleugels en vliegt ze ondertussen al door meer dan 120 landen!

Maya’s eerste boek met flapjes ‘De Lolly’

In Maya’s nieuwe boek ‘De Lolly’ vinden Maya en haar vriendjes een mensenlolly. “Het ruikt heerlijk!” Dat wordt smullen tot… Nee maar! Wie verschijnt plots op het snoepfeestje? De twee gemene wespen Bots en Bok!

Prijs: €6,99


› Gepubliceerd maandag 18 februari 2013 om 19:55 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook