Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Vier carnaval met je favoriete Studio 100 vrienden

Nog even en carnaval barst weer los in ons land! Wil jij alvast in de stemming komen voor één van de leukste feestjes van het jaar? Studio 100 kan je daar heel goed bij helpen, want met de CD ‘Feestknallers vol. 2’, de DVD ‘Plop en Prins Carnaval’ en de nieuwe Studio 100 verkleedpakjes geraak je helemaal in de carnavalssfeer. Vier feest met je favoriete Studio 100 vrienden!

Studio 100 Feestknallers vol. 2

Met deze ‘Feestknallers vol. 2’ CD in huis beschik je over het ultieme ingrediënt om goed carnaval te vieren samen met je vriendjes en vriendinnetjes en jouw favoriete Studio 100 figuren. Zing mee met Maya de Bij, Bobo, ROX, Mega Mindy en Piet Piraat en doe met Plop de Kabouterpolonaise. Ook Karen, Kristel en Josje gooien feestelijke nummers in de strijd om er weer een top carnavalsfeest van te maken.

Dans en zing mee met de nieuwe Studio 100 ‘Feestknallers vol. 2’ CD, vanaf vandaag verkrijgbaar!

Plop en Prins Carnaval

Hoera! Binnenkort is het weer carnaval in het kabouterbos! En kabouters zijn gek op carnaval. Maar voor het zover is en iedereen zich kan gaan verkleden, moet er eerst een Prins Carnaval verkozen worden. Lui maakt grote kans, tenslotte is hij nog nooit aan de beurt geweest. Maar ook Klus wil dolgraag een keertje Prins Carnaval zijn. Wie zal het dit jaar worden?

Op deze 75 minuten durende DVD staan ook maar liefst 10 extra voorleesverhaaltjes! Plopperdeplopperdeplop!

Studio 100 verkleedpakjes

Heb jij altijd al in de huid willen kruipen van één van je favoriete Studio 100 vrienden? Studio 100 presenteert de leukste verkleedpakjes waarin jij helemaal opvalt tijdens Carnaval. Ga verkleed als Bumba en geef een circusvoorstelling aan je familie en vrienden, zoem door de straat als Maya de Bij, Verf je gezicht blauw en met de hippe pet met oren ben je net Bobo, verkleed je als Mega Mindy en vang de boeven in het dorp of zing en dans in één van de jurkjes van K3!

Je favoriete vrienden van Studio 100 kunnen wel wat hulp gebruiken en zijn er klaar voor om samen met jou een onvergetelijk carnavalsfeest te vieren!


› Gepubliceerd woensdag 6 februari 2013 om 13:43 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook