Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuw K3 album heet Engeltjes

Karen, Kristel en Josje hebben het afgelopen jaar weer hard gewerkt aan een nieuwe CD en het resultaat mag er zijn! Met twaalf swingende K3-nummers, waaronder natuurlijk de titelsong 'Waar zijn die engeltjes' van de nieuwe film 'K3 Bengeltjes', is K3 klaar voor een muzikaal avontuur in de wolken. Vanaf vandaag ligt het nieuwe album in de winkel en kunnen kinderen vrolijk mee zingen en swingen met de aanstekelijke, nieuwe K3-nummers.

De albumpresentatie van 'Engeltjes' werd zaterdag 17 november druk bezocht bij Studio 100 in Schelle. In een hemels opgemaakte zaal gevuld met kinderen als kleine engeltjes hebben Karen, Kristel en Josje een exclusief optreden gegeven. De reacties van de dolenthousiaste jonge kinderen lieten zien dat ook deze CD weer een groot succes is.

De nu al bekende single 'Waar zijn die engeltjes' brengt een mooie aanloop naar de nieuwe film 'K3 Bengeltjes', die op 12-12-'12 uitkomt. De nieuwe K3-liedjes zijn zoals altijd zeer aanstekelijk en met het nummer 'Vind ik leuk' geeft het drietal een knipoog naar Social Media...

K3 behaalt goud

Dat K3 opnieuw scoort met de CD ‘Engeltjes’ zagen we dit weekend tijdens de Grote Sinterklaasshow, want ze mochten uit handen van Sinterklaas, een gouden plaat voor ‘Engeltjes' ontvangen. Al van bij release is de CD goed voor goud en werden er in Nederland en Vlaanderen al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Op de nieuwe CD 'Engeltjes' staan de volgende 12 liedjes:
1. ‘Waar zijn die engeltjes?’ *
2. ‘Zeg eens Aaa’
3. ‘Parapluutje’ *
4. ‘Mama kan alles’
5. ‘Vind ik leuk’ *
6. ‘Leugentje leugentje’
7. ‘Wie zal ik een kusje geven’
8. ‘Niet normaal’ *
9. ‘Gigaleuke dag’
10. ‘Jurkje’
11. ‘Zwaai als je verliefd bent’ *
12. ‘Mijn liefje achterna’

(*) uit de film 'K3 Bengeltjes'

Nog meer K3

Voor Karen, Kristel en Josje staat er genoeg op het programma met niet alleen de nieuwe CD 'Engeltjes' en de nieuwe bioscoopfilm 'K3 Bengeltjes', ook zal K3 in 2013 weer gloednieuwe shows geven in Hasselt, Oostende en Antwerpen.

Tickets & info via www.studio100.be of 070/345.345.


› Gepubliceerd maandag 26 november 2012 om 18:08 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook