Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› De Comeback van Iwein Segers op DVD

Verrassend en visionair zo kan je tweede voorstelling ‘De Comeback van Iwein Segers’ wel noemen. Deze stand-up comedy show werd opgenomen in April 2012 in Staminee De Living, Heist o/d Berg, maar Iwein gaf toen al tekst en uitleg bij de hypes en trends die nog zouden komen. Waar hij in zijn eerste theatershow nog alles deed om de zogenaamde stand-up regels onderuit te halen, gebruikt hij nu de typische stand-up setting en dito trucjes om zijn verhaal te vertellen.

Kijken


Op het moment dat Yevgueni, Gunter Lamoot en Alex Agnew er zogezegd mee stoppen, is Iwein hen al voor, hij maakte dan ook al een comeback nog voor het in Vlaanderen populair werd ! Uiteraard alluderend op alle grote bands en allerlei idolen die nog eens samen komen om te cashen. Sluw als hij is was het gerucht dat hij er mee zou stoppen dan ook al rond gestrooid in 2011...

Allemaal fake en gespeeld ? Ja en nee, het verzonnen verhaal werd waarheid. Onze held hield zich onledig met reclame, film en tv waardoor comedy er een beetje aan in schoot. Het werd dus een echte comeback. En deze verschijnt begin november op dvd.

Zoals steeds lacht Iwein met zichzelf maar ook met politiek, kleinkunst, nieuwe zenders, ouwe zenders, alle andere komieken en zijn grote nemesis Erwin Degers. Een diepte-interview met deze laatst genoemde zonderlinge kunstenaar wisselt trouwens de verschillende sketches en gekkigheden af.

Net nu U dacht dat U van hem af was ...
Een originele en absurde kijk op comedy in vlaanderen door Iwein Segers.

‘De comeback van Iwein Segers’: op 5 november uit op dvd bij [PIAS] COMEDY.
Niemand is goed bezig... behalve Iweintje Segers!


› Gepubliceerd maandag 5 november 2012 om 16:08 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook