Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Wickie en de Schat van de Goden op DVD

In de film ‘Wickie en de Schat van de Goden’ moet Wickie zijn vader bevrijden en gaat hij op zoek naar een legendarische schat! Zal het hem dan eindelijk lukken om een echte Viking te worden? Dit spannende Vikingavontuur is vanaf deze week beschikbaar op DVD!

In het Paleis van het Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat van de Goden. Wickies vader, de machtige Vikingleider Halvar, draagt de sleutel van het paleis om zijn nek. Maar wanneer Halvar op zoek gaat naar de schat, wordt hij ontvoerd door Vreselijke Sven.

Wickie, die volgens zijn vader nooit een echte Viking zal worden, heeft eindelijk de kans om zich te bewijzen. Als plaatsvervangend aanvoerder geeft hij leiding aan de sterke Vikingen Tjure, Snorre, Urobe, Gorm, Ulme en Faxe en krijgt daarbij hulp van de dappere Svenja. Ze zetten koers naar Kaap de Vrees en trotseren woeste oceanen, bereizen tropische eilanden en gevaarlijke met ijs bedekte gebieden. Wickie is vastbesloten om zijn vader te bevrijden van Vreselijke Sven én de Schat van de Goden te vinden. En Wickie zou Wickie niet zijn als hij niet een paar geniale plannen zou hebben waarmee hij Sven te slim af zal zijn...

In deze 90 minuten durende film neemt Wickie iedereen mee in een avontuur vol spanning en gevaar!

Vlaamse stemmencast
De stemmen van de acteurs zijn opnieuw ingesproken door een indrukwekkende samenstelling van bekende Vlamingen en Nederlanders:

Wickie - Thomas van Goethem
Halvar - Vic De Wachter
Tjure - Tom Lenaerts
Snorre - Bart De Pauw
Urobe - Fred van de Hilst
Gorm - Guus Van Dam
Ulme - Frans Bauer
Faxe - Leo Richardson
Ylvie - Tara Hetharia
Ylva - Anne Mie Gils
Vreselijke Sven - Jack Wouterse
Pokka - Hans Ligtvoet
Yogi - Soy Kroon
Svenja - Georgina Verbaan


› Gepubliceerd zaterdag 17 november 2012 om 04:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook