Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Vlieg met Bumba mee door de ruimte

In de reeks 'Bumba de wereld rond' presenteert Studio 100 de gloednieuwe Bumba special 'Bumba in de ruimte'. Hierin vliegt de leukste clown van de Lage Landen met zijn circusvriendjes door de ruimte! Dit nieuwe Bumba avontuur is vanaf nu verkrijgbaar op DVD.

Vergeet de verhalen over alle andere ruimtevaarders, want in dit 50 minuten durende avontuur gaat Bumba de ruimte in. De nieuwe DVD 'Bumba in de ruimte' laat zien hoe Bumba samen met zijn circusvriendjes Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby op zoek gaat naar mooie planeten. En Bumba zou Bumba niet zijn, als hij geen nieuwe vriendjes zou maken. Op één van de spannende nieuwe planeten ontmoet Bumba het ruimtemannetje Arro. Arro heeft een prachtige raket, waarmee ze samen door de ruimte vliegen. Bumba en Arro worden dikke vrienden en beleven samen de gekste avonturen.

‘Bumba de wereld rond’, eerder verschenen: 'Bumba in Afrika','Bumba in Azië','Bumba in de sneeuw' en 'Bumba in Australië'.


› Gepubliceerd maandag 19 november 2012 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook