Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Winter Wonderland: 18 Vlaamse artiesten verzameld op één album

“Winter Wonderland” is geen kerstcompilatie, maar een uniek en puur project opgestart door CNR Records. Het album brengt 18 winternummers in gloednieuwe versies vertolkt door een indrukwekkende lijst van Vlaamse topartiesten.

Zo is er Belle Perez, onze eigen Spaanse Godiva, die voor de allereerste keer in het Nederlands zingt en zo van ‘Alles Wat Ademt’, de klassieker van Rob Nijs, een geheel eigentijdse versie brengt. Maar ook de classy Jessy doet het ook in het Nederlands met ‘Nooit Zo Verliefd Geweest’,een eigen vertaling van FGTH’s ‘The Power Of Love’.

Gene Thomas verrast dan weer met de The Eagles’ klassieker ‘Home For Christmas’ als ‘Kom Naar Huis’. En helemaal uit Zuid-Afrika komt de nieuwe sensatie Nadine met ‘Christmas Time’. Ook de Vlaamse nachtegaal Tyana ontbreekt niet met ‘Als Ik Jou Toen Niet Had Laten Gaan’. En Barbara Dex bewijst nogmaals waarom ze de Radio 2 Zomerhit Award voor Beste Zangeres mee dan verdiende met ‘You've Got A Friend’.

En de verrassingen blijven komen op dit Winter Wonderalbum. Nicole & Hugo pakken uit met een gloednieuw nummer van de hand van Bart Herman ‘Feest Voor Iedereen’. En diezelfde Bart Herman tekende dan weer voor een eigen versie van de evergreen ‘Away In A Manger’, vertaald naar ‘Klein Kindje Jezus’.

Sabien Tiels nam de meeste Nederlandse vertalingen en versies voor haar rekening die alle lof verdienen. En voor dit album pakt zij uit met een eigen nummer ‘Recht Door Zee’.
En het grootste Vlaamse nieuw talent David Vandyck vervolledigt glansrijk de indrukwekkende rij van epische versie’s van ‘Hallelujah’. Onze eigenste Vlaamse Crooner Jo Vally laat het sneeuwen in het jazzy ‘Het Is Feest’ terwijl Bart Kaëll met ‘Rudolph Het Gekke Rendier’ deze klassieker eigenzinnig vereeuwigd.

Michael Bublé krijgt er een rechtstreekse crooner concurrent bij met Danny Fabry’s versie ‘Mijn Nummer Eén’, de Vlaamse versie van ‘All I Want For Christmas’. Nathalie Tané brengt dan helemaal de wintersfeer mee met ‘Voel Wat Ik Bedoel’ ofwel onze eigenste versie van ‘Mistletoe’.

Lisa Del Bo met Femke & The Big Sisters brengen dan weer een gans nieuw nummer ‘Hoe Moet Ik Nu Verder?’. En het mooiste muziekkoppel Sasha & Davy brengen hun eigen versie van ‘Kerst Voor Iedereen’. En wie er ook steeds niet mag ontbreken op elk feest is natuurlijk Sam Gooris die ons zijn eigen cover van ‘Stop The Cavalry’ zingt als ‘Ik Wou Dat Ik Terug Een Kind Was’.

En dan zijn er de Drie Koningen van Vlaanderen: De Romeo’s met een gloednieuwe titelsong ‘Winter Wonderland’!

“Winter Wonderland” is een album met de allermooiste liedjes voor die koude winterdagen. En daarom ook het ideale geschenk voor de feestdagen en voor de ganse familie jong én oud. Het album ligt vanaf 23 november in alle Vlaamse platenzaken.

Winter Wonderland: tracklisting

1 Belle Perez - Alles Wat Ademt
2 Jessy - Nooit Zo Verliefd Geweest
3 Barbara Dex - You’ve Got A Friend
4 David Vandyck - Hallelujah
5 Sabien Tiels – Recht Door Zee
6 Tyana - Als Ik Jou Toen Niet Had Laten Gaan
7 Lisa Del Bo, Femke & The Big Sisters - Hoe Moet Ik Nu Verder?
8 Nathalie Tané – Voel Wat Ik Bedoel
9 Nicole & Hugo - Feest Voor Iedereen
10 Jo Vally - Het Is Feest
11 Bart Kaël - Rudolf Het Gekke Rendier
12 De Romeo’s – Winter Wonderland
13 Gene Thomas - Kom Naar Huis
14 Sasha & Davy - Kerst Voor Iedereen
15 Bart Herman - Klein Kindje Jezus
16 Danny Fabry - Mijn Nummer Eén
17 Sam Gooris - Ik Wou Dat Ik Terug Een Kind Was
18 Nadine - Christmas Time


› Gepubliceerd zaterdag 24 november 2012 om 09:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook