Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Mega Toby staat in vuur en vlam

In de nieuwe Mega Toby special ‘In vuur en vlam’ komt onze superheld voor hete vuren te staan. Deze spannende special werd eerder dit najaar uitgezonden op Ketnet, maar vanaf vandaag is hij verkrijgbaar op DVD.

In deze 70 minuten durende special zien we hoe agent Toby met glans slaagt in de opdrachten om vrijwilliger bij de brandweer te worden. Ook Oma Fonkel doet een poging, maar moet al snel toegeven dat brandweervrouw worden toch niet echt iets voor haar is. Ze besluit dan maar een taart te bakken voor de brandweermannen. Natuurlijk krijgen we in deze special ook te maken met enkele slechteriken! De door en door slechte zakenvrouw Katharina wil samen met haar architect Pepijn haar fabriekscomplex uitbreiden, maar stoot daarbij op verzet van Opa Fonkel en zijn vrienden. Zij zijn immers in een oude spoorwegloods, die in de weg van haar plannen staat, een stoomtrein aan het renoveren. Katharina laat zich niet afschrikken en besluit de loods te laten afbranden. Om zeker te zijn dat haar plan lukt, schakelt ze de brandweer van het dorp uit met de taart van Oma Fonkel. Het hele korps wordt ziek en Oma Fonkel wordt verdacht. Katharina en Pepijn denken dat ze zonder problemen hun plan kunnen uitvoeren, maar dan hebben ze niet op Mega Toby gerekend!

Cast

Toby / Mega Toby - Louis Talpe
Mieke - Free Souffriau
Oma Fonkel - Nicky Langley
Opa Fonkel - Fred Van Kuijk
Commissaris Migrain - Anton Cogen
Brandweercommandant - Herman Boets
Katharina - Marijke Hofkens
Pepijn - Aron Wade

Extra special

Bovendien staat ook de eerste Mega Toby special verzameld op deze DVD. Extra kijkplezier verzekerd!
Mieke doet samen met Migrain en Toby een oefening op het militaire domein. Ze moet de zeer belangrijke computer "Moeder Overste” bewaken, deze computer kan het hele land besturen als er oorlog is. Maar de boeven Hannes en Wannes kunnen Mieke overmeesteren en gijzelen haar. Het is Mega Toby-tijd!


› Gepubliceerd woensdag 7 november 2012 om 14:53 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook