Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Theatershow Het Experiment van Henk Rijckaert op DVD

De voorbije 2 jaar was Henk Rijckaert met zijn theatershow ‘Het Experiment’ te gast in menig cultureel centrum in Vlaanderen. Zo ook in de schouwburg van Roeselare, waar de voorstelling werd vereeuwigd op beeldschijf. Het resultaat daarvan is nu beschikbaar op DVD.

In ‘Het Experiment’ maakt Henk komaf met de vele leugens die we als kind geloofd hebben en misschien nog steeds geloven: ‘Veel wortels eten, is goed voor je ogen’ en ‘Als je in het zwembad plast, wordt het water groen’.

Gedaan met dagelijks door iedereen belogen en bedrogen te worden. Hoog tijd om keihard terug te slaan. Tijd om al die smeerlappen te verpletteren onder één grote wereldomvattende leugen. Henk Rijckaert leert zijn publiek zelf liegen en bedriegen. Zonder gestraft te worden en zonder ook maar één grammetje spijt.

Verwacht experimenten, wetenschappelijke bevindingen, erg veel leugens en een muzikale apotheose. Maar verwacht bovenal een geestige avond.

HENK RIJCKAERT OP TV

Stem op 30 december af op Canvas want dan wordt ‘Het Experiment’ integraal uitgezonden.

Henk weet alles. En dat zal hij je bewijzen in de nieuwe zondagavondquiz van Bart De Pauw, ‘Twee Tot De Zesde Macht’, zondagavond op Eén.


› Gepubliceerd vrijdag 26 oktober 2012 om 16:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook