Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Ontdek als eerste de babykamer van Laura Lynn en Matthias Lens

Iedereen heeft er momenteel de mond van vol. Vandaag 18 september 2012, als de planning uitkomt, zal Laura Lynn bevallen van een dochter. Matthias Lens is de trotse vader. De Sterrennieuws-redactie had vorige week een gesprek met de Koningin van de Vlaamse Schlager over haar nieuwe single én de inrichting van de babykamer!

De nieuwe single van Laura Lynn heet Parapapa, een heel vrolijke en zomerse single, maar wij waren vooral geïnteresseerd in inrichting van de babykamer van Laura Lynn en Matthias Lens.

“Thuis is alles ingericht voor de baby,” zegt Laura Lynn aan Sterrennieuws. “Ik heb de babykamer laten meelopen met de inrichting van het huis. Bij mij zijn het allemaal aardetinten en zo is de babykamer ook geworden, maar het blijft wel speels. Veel beige en bruine tinten!”

Beluister het interview hieronder op Sterrennieuws:“Heel veel beertjes in de kamer komen van de fans!”

Sommige fans wensen Matthias Lens en Laura Lynn nu reeds een dikke proficiat op Facebook, maar helaas hebben wij nog niet de bevestiging gekregen van de geboorte van hun dochter.

UPDATE: 8u08: Platenmaatschappij ARS Universal: "Nog niet bevallen"

Ondertussen is Laura Lynn bevallen van een dochtertje. Ze kreeg de naam Eliana, weegt ongeveer 3.400 gram en is 51 centimeter groot.


› Gepubliceerd dinsdag 18 september 2012 om 07:18 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook