Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Philippe Geubels lanceert DVD: Hoe moet het nu verder?

Sinds het succes van zijn eerste zaalshow en enkele geslaagde televisie optredens is het leven van Philippe Geubels drastisch veranderd. Zijn nieuw verworven beroemdheid en beruchtheid en de impact hiervan op zijn leven waren dé inspiratiebron voor zijn tweede zaalvoorstelling ‘Hoe moet het nu verder?’.

Philippe is onzeker door het overweldigende succes van zijn eerste DVD ‘Droog’, kan hij het succes evenaren met zijn 2de DVD? Met meer dan 100.000 verkochte stuks is ‘Droog’ een onwaarschijnlijk succes in Vlaanderen… kortom "Hoe moet het nu verder?"

Het Grote Geubels Comedy Gala


Om de lancering van de nieuwe DVD van Philippe Geubels te vieren organiseren Philippe, To The Point Label en Pretpraters ‘Het Grote Geubels Comedy Gala’. Het wordt een gevarieerde en geweldige avond met naast Philippe zelf: Lies Lefever, Iwein Segers, Michael Van Peel, Thomas Smith, Adriaan Van Den Hoof, Bert Gabriëls en een of twee suprise acts.

Dit wordt geen standaard comedy show maar een eenmalige unieke avond vol humor en speciale acts waarbij Philippe in het zonnetje gezet zal worden of in zijn hemd.

Details:

· Datum: 20 september 2012
· Locatie: Arenbergschouwburg, Arenbergstraat 2000 Antwerpen
· Met: Philippe Geubels, Lies Lefever, Iwein Segers, Michael Van Peel, Thomas Smith, Adriaan Van Den Hoof, Bert Gabriëls en verassings acts.
· Info & tickets: www.arenbergschouwburg.be


› Gepubliceerd woensdag 5 september 2012 om 20:28 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook