Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Aya nu ook op DVD

Aya, Otto en Belle hebben hun start niet gemist! Ondertussen volgen vele duizenden kinderen de avonturen van onze gele buitenaardse gast in het verkeer bij vtmKzoom. Op massaal verzoek werd een DVD samengesteld met alle afleveringen en als bonus de videoclip van het Aya lied gezongen door Evi Hanssen.

De Aya DVD is niet alleen leuk voor thuis, maar ook in de kleuterklas is het aantrekkelijk educatief materiaal om rond verkeersveiligheid te werken.

Aya komt uit de ruimte in de tuin van Otto en Belle terecht. Zij leren deze buitenaardse gast stap voor stap de basisregels in het verkeer. De dvd bevat de eerste twaalf afleveringen van deze kwaliteitsreeks voor kleuters rond verkeersveiligheid. Je herkent de stemmen van Staf Coppens, Clara Cleymans en Tina Maerevoet. Afleveringen: Do re mi, piep-piep achteruit, fluohesjes, stop, kleur, verkeersgeluiden, ballon, fietshelm, politieman, stoeprand stop, op de stoep blijven en blindemannetje.


› Gepubliceerd woensdag 5 september 2012 om 12:38 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook