Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› How I Met Your Mother seizoen 5 en 6 op DVD

Twee geweldige nieuwe seizoenen vol conflicten tussen goede vrienden, feestvierders die helemaal uit de bol gaan en buddies die nog twijfelen welke kant ze op moeten. Uiteraard is er ook nog altijd de Bro Code als rode draad, die de regels vastlegt voor de blinde loyaliteit onder échte mannen. Heerlijke - zeg maar fantastische en bekroonde - comedy voor mannen en vrouwen om samen onder een dekentje te bekijken!

Seizoen 5

“Suit up” voor het komische vijfde seizoen van How I Met Your Mother! De met Emmy Awards® bekroonde hitserie is terug met Neil Patrick Harris, Jason Segel en Alyson Hannigan in de hoofdrollen. Barney en Robin besluiten hun relatie naar een hoger niveau te tillen, om er uiteindelijk toch maar een punt achter te zetten. Ted ontmoet de huisgenote van zijn toekomstige echtgenote...

Met legendarische gastrollen van Jennifer Lopez, Carrie Underwood en Amanda Peet. Geniet nu op dvd van deze moderne liefdessaga die als een terugblik op het verleden wordt verteld.

Seizoen 6

Hoe meer er verandert, hoe interessanter alles wordt in dit hilarische seizoen van How I Met Your Mother. Teds (Josh Radnor) zoektocht naar De Ware gaat nog steeds verder terwijl Marshall en Lily (Jason Segel en Alyson Hannigan) proberen om zwanger te worden. Barney (Neil Patrick Harris) doet een bizarre poging om zijn biologische vader te vinden en Robin (Cobie Smulders) voelt zich eindelijk echt thuis in New York.

Met gaststerren als Katy Perry en Jorge Garcia is ook seizoen zes van deze hitserie gewoon geweldig!

Bro Code meets the App Store

De Bro Code, de code onder ‘broeders’, staat voor de geheime regels die mannen overal ter wereld binden. En dat is uiteraard volledig hormonaal bepaald. Barney Stinson en Matt Kuhn schreven er zelfs een boek over, The Bro Code, dat uitgroeide tot een wereldwijde bestseller, en twee andere boeken, Bro on the Go en The Playbook, volgden. Van The Playbook is ook een afgeleide app te vinden en voor vrouwen is er een iPhone app: The Chick Code.

Sterke cast met Neil Patrick Harris in glansrol

De cast van How I Met Your Mother wordt door critici als de beste omschreven sinds Friends: een kwalificatie die staat als een huis. Neil Patrick Harris (DoogieHowser MD, Star Ship Troopers) is inderdaad onweerstaanbaar: hij zet een schitterende vertolking neer als Barney, een personage dat zijn eigen leven begint te leiden in onze popcultuur. Liefhebbers van Glee konden Harris al aan het werk zien in het eerste Glee-seizoen. Alyson Hannigan kennen we uit Buffy en American Pie en ook Jason Siegel (Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall) speelt excellent. Ook leuk om te weten: Cobie Smulders, die Robin Scherbatsky speelt, konden we recent nog zien in The Avengers en heeft een Nederlandse vader.

Vijf Emmy's en tal van nominaties

How I Met Your Mother won een indrukwekkende vijf Emmy Awards en kreeg vijftien nominaties voor een Emmy. Daarnaast ontving de serie twee nominaties voor een Golden Globe. How I Met Your Mother haalde daarbuiten nog eens zes bekroningen en 31 nominaties binnen. De serie kreeg ook een People’s Choice Award 2012 category Best Comedy.


› Gepubliceerd maandag 20 augustus 2012 om 14:50 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook