Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Bob Marley op DVD

No Woman No Cry, I Shot the Sheriff, Red Red Wine… Bent u fan van deze meeslepende reggae-deuntjes van Bob Marley? Dan hebben we goed nieuws voor u. eOne brengt namelijk in augustus het bioscoopsucces Marley uit op DVD en Blu-ray. Deze documentaire, over misschien wel de grootste muziekster aller tijden, geeft u een uniek en zeer compleet beeld over het leven, de muziek en de erfenis van Bob Marley.

Bob Marley. Hij was één van de meest geliefde internationale iconen van de twintigste eeuw. Hij was een muzikant met een boodschap en bekend over heel de wereld. Zijn muziek overstijgt cultuur en taal en is in de wereld van vandaag nog net zo krachtig als toen de talentvolle muzikant nog leefde. Gesteund door Marleys nabestaanden heeft Oscar-winnaar Kevin Macdonald deze muzikale biografie over de reggaegrootheid gemaakt. Macdonald kreeg toegang tot de privéarchieven van de familie Marley waardoor hij een prachtige documentaire kon maken over de zanger, die in 1981 op 36-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker.

Regie: Kevin Macdonald (The Last King of Scotland, One Day in September)
Cast: Bob Marley, Ziggy Marley, Rita Marley
Speelduur: 144 minuten


› Gepubliceerd vrijdag 27 juli 2012 om 16:58 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook