Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Seizoen 2 van De Elfenheuvel op DVD

"De Elfenheuvel" is een echte Ketnet-topper: een bijzonder populaire eigen jeugdreeks in de beste traditie van de openbare omroep. Op tv bereikte de tweede reeks van "De Elfenheuvel" tot nu toe 55% van alle Vlaamse kinderen tussen 4 en 12 jaar. En ook op KetnetVideo, de videozone van Ketnet.be is de serie een regelrecht succes.

In november vorig jaar eindigde het eerste seizoen van de populaire Ketnet-reeks "De Elfenheuvel" met een cliffhanger van formaat: Saartje ontdekte dat haar ‘pleegbroer’ Dagmar eigenlijk een elf is en kan vliegen, en ook de elfenjager professor Vademecus stond op het punt om Dagmars geheim te ontdekken. Zal hij de elf kunnen vangen in opdracht van de sinistere baron Vleugeleers? Of kan de elfenprins Dagmar uit diens klauwen blijven? En slaagt hij erin om de magische meteoriet Oxus terug te vinden en zo de Tussenwereld vande elfen van de ondergang te redden? U ontdekt het allemaal in het begeesterende 2de seizoen van "De Elfenheuvel".

Met onder andere Niels Destadsbader, Leonard Muylle, Seppe Cosyns, Koen Van Impe, Kalina Malehounova, Ivan Pecnik, Christel Domen, Daphne Paelinck, Marc Van Eeghem, Jaak Van Assche en Koen Van Impe.

De Elfenheuvel - seizoen 2 (52 afleveringen) is nu eindelijk ook op DVD verkrijgbaar.


› Gepubliceerd zaterdag 30 juni 2012 om 16:11 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook