Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Seizoensontknoping van Galaxy Park op DVD

Goed nieuws voor de Galaxy Park-fans, want de spannende ontknoping van het eerste seizoen is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD. Deze nieuwe Studio 100 tv-reeks, met een buitenaards kantje, vertelt het verhaal van zes jongeren die als jobstudent aan de slag gaan in het vakantiedomein Galaxy Park. Al snel blijkt dat ze meer om handen hebben dan alleen maar hun vakantiejob. Er gebeuren namelijk vreemde, onverklaarbare dingen in het park. Er is een alien met bijzondere krachten neergestreken en al snel blijkt dat deze alien, Exo7, één van de zes jongeren is.

Exo7 krijgt de taak om de mensen te exoderen en mee te nemen naar het moederschip om zo meer te weten te komen over het menselijke ras. Maar zal hij slagen in zijn missie en voorgoed terugkeren naar zijn planeet? Of zal de vriendschap en de liefde alles overwinnen?

De spannende ontknoping van het eerste seizoen was reeds in februari te zien op Ketnet. Voor wie dit gemist heeft of het graag nog eens opnieuw zou willen beleven, is er deze gloednieuwe DVD box Seizoen 1 – deel 2.

De DVD box telt 2 dvd’s en is goed voor meer dan vijf uur kijkplezier!

In de DVD box vind je bovendien een persoonlijke code. Met deze code krijg je toegang tot een speciale websitepagina waar je alvast een exclusieve blik achter de schermen van Galaxy Park seizoen 2 kan werpen.

De spannende mysteries van Galaxy Park gaan door in het tweede seizoen dat dit najaar te zien zal zijn op Ketnet!

Inhoud dvd

Aflevering 25 tot en met 52
Ko maakt hardnekkiger dan ooit jacht op de alien en Femke laat zich steeds meer door hem inpalmen. Als ze met zijn verdenkingen geconfronteerd wordt, weet Femke niet meer wie ze moet vertrouwen. Wanneer Stef haar de waarheid opbiecht, is ze helemaal de kluts kwijt. Ze probeert haar gevoelens voor Stef aan de kant te schuiven, waardoor ze een heel gevaarlijke beslissing neemt… Ondertussen gaat Exo7 onverminderd door met zijn missie op aarde. Het aantal slachtoffers blijft groeien. Geen van hen weet welk vreselijk lot hen te wachten staat…

Cast
DIEDERIK - Soy Kroon
FEMKE - Lauren De Ruyck
MELLANIE - Marieke Meelberghs
OS - Immanuel Lemmens
PAULA - Astrid Sercu
STEF - Nicolas Caeyers
FREDDY - Alex Van Haecke
KO - Erik Burke

Speelduur
ca. 340 minuten

Ontdek ook het stoere dagboek van Galaxy Park waarin je jouw allergrootste geheimen kwijt kan.


› Gepubliceerd woensdag 27 juni 2012 om 12:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook