Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen / Nederland

› K3 kleurt mei met concert DVD en vakantie CD

Karen, Kristel en Josje zijn namelijk druk in de weer met de opnames van hun vierde langspeelfilm ‘K3 Bengeltjes’ die op 12/12/12 in première gaat, maar er is meer K3 nieuws. Dit voorjaar trad K3 op in het Sportpaleis en Ahoy met maar liefst 11 uitverkochte live concerten. Goed nieuws voor de K3-fans die de adembenemende concerten nog een keer willen beleven of gemist hebben, want vanaf vandaag is het K3-concert verkrijgbaar op DVD.

Meer dan 115.000 bezoekers gingen samen met Karen, Kristel en Josje dansend en zingend uit de bol op de tijdloze en nieuwe K3-hits. Studio 100 heeft zelden groter uitgepakt dan bij dit spektakel; een grote live-band, een koor, dansers en danseressen en als klap op de vuurpijl een prachtig piratenschip dat door de zaal vloog en daarmee alle kinderen de mogelijkheid gaf Karen, Kristel en Josje van dichtbij te zien.

Daarnaast brengt Studio 100 speciaal voor de vakantie het nieuwe album ‘K3 vakantiehits’, boordevol populaire K3-hits. Zing mee met Karen, Kristel en Josje op de tonen van Eyo!, MaMaSé!, Alice in Wonderland en natuurlijk ook Oma’s aan de top, Toveren en vele andere.

DVD ‘K3 in concert – Live in Ahoy’

Drie kleine meisjes liggen heerlijk in hun bedjes op het podium. Deze mini K3'tjes vormen de rode draad in de show en vertellen hun wensen over verliefd zijn, het kiezen van het juiste beroep, beroemd worden en het spelen in te gekke musicals! Karen, Kristel en Josje zingen hun vele hits in fantastische kostuums en spelen met de liedjes in op de verhalen van de drie kleine dames. Naast ritmische knallers als 'Heyah mama', 'Ya ya yippee' en 'Oya lélé', zit er ook een akoestisch gedeelte in het concert waarbij K3 twee prachtige nummers zingt aan de hartvormige piano van Miguel Wiels.

Speellijst
1. Beroemd
2. Ster
3. Hallo K3
4. Heyah mama
5. Verliefd zijn-medley
6. Tele-Romeo
7. Musical-medley
8. Ya ya yippee
9. Leukste van het land
10. Wanneer zie ik jou terug
11. Oma’s aan de top
12. Alle kleuren – Mr de President
13. Handjes draaien
14. Wat wil ik worden-medley
15. Kuma hé
16. Oya lélé
17. MaMaSé!
18. Eyo!

De DVD ‘K3 in Concert - Live in Ahoy’ is vanaf 16 mei 2012 verkrijgbaar en bevat een registratie van de show op 11 maart 2012 in Ahoy Rotterdam.

Nederlands gesproken – speelduur ca. 80 minuten

CD K3 Vakantiehits

Liedjes
1. Eyo
2. De 3 biggetjes
3. Alice in Wonderland
4. Oma's aan de top
5. Verliefd
6. Handjes draaien
7. Toveren
8. MaMaSé
9. Je hebt een vriend
10. K3 Medley (MaMaSé, Heyah Mama, Alle kleuren, Oya Lélé)


› Gepubliceerd woensdag 16 mei 2012 om 16:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook