Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Allereerste 3D-show Piet Piraat op DVD

Piet Piraat heeft dit voorjaar een heleboel Vlaamse theaterzalen bezocht tijdens de tournee van zijn tiende theatershow! En voor dit jubileum werd een extra bijzondere voorstelling gemaakt, namelijk in 3D! De show 'Piet Piraat en het Geheim van de Verzonken Stad' nam het publiek mee naar de bodem van de zee, waar Piet Piraat samen met zijn kornuiten en een mooie zeemeermin allemaal kleurrijke avonturen beleefde. Goed nieuws voor alle piraatjes die ook graag het geheim van de mysterieuze stad Atlantis diep in de zee willen oplossen, want vanaf vandaag is deze spannende theatershow verkrijgbaar op DVD!

Synopsis

Piet, Stien en Berend zijn klaar om met hun schip De Scheve Schuit de haven uit te varen. Maar plots horen ze een stem. Stien herkent de stem meteen. Het is de stem van een zeemeermin! Volgens een oud boek dat Stien van Steven heeft gekregen, wonen er zeemeerminnen in Atlantis. Dus, als ze die stem kunnen horen, moet Atlantis heel dichtbij zijn! Stien en Berend willen op zoek gaan naar die zeemeermin en naar de schat van Atlantis. De piraten duiken in het water en beleven een spannend avontuur samen met de betoverde zeemeermin Arivle. Duik je mee?

De DVD 'Piet Piraat en het Geheim van de Verzonken Stad' is vanaf vandaag verkrijgbaar en bevat een registratie van de voorstellingen op 21 januari 2012 in het Chassé Theater in Breda.

Acteurs
Piet Piraat - Peter Van De Velde
Berend Brokkenpap - Dirk Bosschaert
Stien Struis - Anke Helsen
Zeemeermin Arivle -Mira Delbaen

Nederlands gesproken – speelduur ca. 75 minuten


› Gepubliceerd woensdag 2 mei 2012 om 16:16 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook