Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Pennenzakkenrock Beach in Oostduinkerke op 28 juni 2012

Het grootste kidsfestival van de Benelux Pennenzakkenrock wordt in 2012, 18 jaar. Een leeftijd om een “kot” te gaan zoeken in een andere stad, ver weg van het ouderlijke huis. Met de eerste editie van PZR Beach is dat precies waar de organisatoren naar toe willen: het festival dichterbij de kinderen brengen.

Jarenlang moesten scholen uit West- en Oost-Vlaanderen een urenlange trein- of bustrein uitzitten om het coolste festival van het jaar te kunnen beleven. Daar komt nu voor het eerst verandering in. Op donderdag 28 juni 2012 zal PZR voor het eerst te gast zijn op het strand van Oostduinkerke. En ook daar worden de waarden van het festival hoog in het vaandel gedragen: een eerste festivalervaring in een veilige omgeving.

Op de topaffiche van deze eerste editie prijken oa. Kate Ryan, DJ Kelly Pfaff, Monky Boys, Abie Flinstone en het Braziliaans talent Jeronimo. Naast de talrijke optredens kunnen de kids een hele dag genieten van spectaculaire animaties zoals een zestig meter hoge deathride en talrijke springkastelen. Voor het sportieve gedeelte van PZR Beach wordt, hoe kan het ook anders in de Westhoek, samengewerkt met Club Brugge in de vorm van een heus Kids voetbaldorp.

PZR Beach op donderdag 28 juni 2012 van 08u30 tot 16u30 op het strand van Oostduinkerke. Klassikaal inschrijven of individuele tickets kopen kan via www.pzrbeach.be. De tickets kosten 6 euro.


› Gepubliceerd zaterdag 21 april 2012 om 21:30 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

zondag 18 augustus 2019 om 22:00 uur

› Pukkelpop 2019: When the party's over

zondag 18 augustus 2019 om 19:00 uur

› Het BSF 2019 sluit vijf intense festivaldagen af

zaterdag 17 augustus 2019 om 20:00 uur

› Pukkelpop en ART United


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook