Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen / Nederland

› Interview met Gers Pardoel: platina plaat voor Ik Neem Je Mee

Nog maar een paar maanden geleden beloofde de Nederlandse rapper Gers Pardoel om een tattoo van België op zijn lichaam te laat zetten als hij met zijn single ‘Ik Neem Je Mee’ de eerste plaats zou behalen in de Ultratop. Die eerste plaats haalde hij net niet, maar er gebeurde wel iets dat nog veel indrukwekkender was! Gers Pardoel was vanavond te gast in de Qube van Q-music en Sterrennieuws had een fijn gesprek met de sympathieke Nederlander.

'Ik Neem Je Mee' ging meer dan 29.000 keer over de toonbank waardoor de single verdiend de platina status behaalde. Niemand minder dan Flip Kowlier overhandigde hem vandaag die plaat.

Maar Gers zijn liedje is nog lang niet uit. Ook zijn tweede single ‘Bagagedrager’ feat. Sef doet het lang niet verkeerd. In de Ultratop staat hij momenteel te blinken op de vierde plaats. Wie weet moet hij binnenkort toch nog die tattoo laten zetten…

Over die tattoo, zijn platina plaat, zijn nieuw album 'De Wereld Is Van Jou' en over zijn zomerplannen had de Sterrennieuws-redactie vandaag een gesprek met Gers Pardoel. Uw favoriete showbizz- en entertainmentsite Sterrennieuws volgt namelijk altijd de actualiteit op de voet. Beluister hieronder het interview:Foto's van Gers Pardoel in de Qube van Q-music kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd vrijdag 13 april 2012 om 23:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook