Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Lach mee met Plop op de nieuwe DVD van zijn grappigste theatershow ooit

Kabouter Plop en zijn vrienden staan samen garant voor plezier en avontuur. Maar deze keer krijgen ze te maken met een heel speciaal persoon. Er is namelijk een geheimzinnige fopkabouter in het kabouterbos verschenen en niemand weet wie deze grappenmaker is. Vastgelijmde pantoffels, afgeknipte bloemen en een heuze ontploffing; het kwam allemaal aanbod in de theatershow 'Kabouter Plop en de Fopkampioen'. Op deze nieuwe DVD staat de grappigste Plopshow ooit, met een heleboel kaboutergrappen en -grollen! De DVD 'Kabouter Plop en de Fopkampioen' ligt vanaf vandaag in de winkel.

Ben jij net als onze kaboutervrienden ook zo nieuwsgierig naar deze mysterieuze fopkabouter en benieuwd hoe dit avontuur afloopt? Oefen dan alvast je lachspieren en warm je stem op, want de DVD zit boordevol hilarische situaties en natuurlijk alle bekende Plopliedjes!

De theatershow 'Kabouter Plop en de Fopkampioen' speelde van 8 oktober 2011 tot en met 18 maart 2012 in de Nederlandse en Vlaamse theaters. De DVD is een registratie van de voorstellingen op 19 november 2011 in het Chassé Theater te Breda.


› Gepubliceerd woensdag 21 maart 2012 om 16:49 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook