Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Studio 100 start paasvakantie met tal van leuke nieuwigheden

Studio 100 heeft deze paasvakantie een heleboel leuke nieuwigheden in petto. Zing mee met de nieuwste Studio 100 hits verzameld op de gloednieuwe CD ‘Studio 100 TV hits vol. 4’. Beleef de avonturen van Heidi en Dobus opnieuw op DVD en ontdek de nieuwste boekjes van K3 en Piet Piraat!

CD STUDIO 100 TV HITS VOL. 3

Deze nieuwe Studio 100 compilatie zorgt met de nieuwste en grootste hits, bekend van Studio 100 TV, voor uren feestplezier!

CD
1 K3 - Eyo!
2 Jabaloe - Jabaloe
3 Bobo - Bobo
4 Mega Mindy - Stoer (net als Mega Mindy)
5 Rox - Rox
6 Kabouter Plop - Wat een feest
7 Studio 100 Band - Galaxy Park
8 Piet Piraat - Piet piraat is op vakantie
9 Amika - Als ik jou zie
10 Dobus - Dolle Dobus
11 Robin Hood - Ik ben Robin Hood
12 Samson & Gert - Vrolijk liedje
13 Het Huis Anubis - De schat van Anubis
14 K3 - Alice in Wonderland
15 Bobo - Pannenkoekenrock
16 Kabouter Plop - Kabouter Plop is jarig
17 Amika - Violen in mijn hoofd
18 Piet Piraat - Leve het piratenleven
19 Samson & Gert - Alles is op
20 K3 - De wereld van K3

DVD HEIDI – de avonturen van Heidi vol. 4

Deze DVD telt vier avontuurlijke verhaaltjes van Heidi, goed voor meer dan 95 minuten kijkplezier. Bovendien staan de afleveringen er ook op in het Frans.

Heidi, de wereldberoemde animatieserie uit 1974, vertelt het leven van een Zwitsers weesmeisje dat opgroeit bij haar grootvader in een huisje in de bergen. Eerst is Heidi een beetje bang van hem omdat iedereen in het dorp hem vreselijk nors en onvriendelijk vindt, maar hij blijkt een zeer vriendelijke man te zijn en al snel raken ze erg op elkaar gesteld. Heidi leert hier ook de geitenhoeder Peter kennen en al snel worden ze beste vrienden. Samen beleven ze elke dag een nieuw avontuur.

Verhaaltjes:
• Lente in de bergen
• Hulp voor Snoesje
• Herfst in de bergen
• De sleeëntocht naar Dörfli

Met de stemmen van onder meer Clara Cleymans (als Clara), Sven De Ridder (als Herr Sesemann), Luc Vandeput (de verteller), Priske Dehandschutter (als Heidi), Griet Dobbelaere (als Peter), Roger Bolders (als Opa Alp), Chadia Cambie (als Juf. Rottenmaier), Camilia Blereau (als Barbel), en vele andere…

DVD DOBUS vol. 5 – Het hondje

Voor de allerkleinsten opnieuw 65 minuten plezier gegarandeerd met 8 dolle Dobus tv-avonturen op DVD.

De 3 clowns Dobus, Mina en Sollie proberen elke keer de knotsgekke opdracht van de circusdirecteur tot een goed einde te brengen.

Verhaaltjes:
1. Het hondje
2. Superdirecteur
3. Het picknicklaken
4. Jarig
5. De verdwenen taart
6. Mina is ziek
7. Petunia moet lachen
8. De toespraak

Cast: Dobus (Patrick Onzia), Sollie (Peter Bulckaen), Mina (Nele Goossens), Directeur (Ludo Hellinx) en Petunia (Britt Van Der Borght).

LEESBOEK HALLO K3 – 100% vriendinnen

Kom binnen in de flat van de hippe K3-meiden en duik in de dolste avonturen! Vier keigrappige verhaaltjes van de tv-serie, gebundeld in een boek voor jonge lezertjes. Superleuk voor wie de serie kent, verrassend voor wie nog nooit op visite was bij Karen, Kristel en Josje. Wie dit boek leest, weet een ding zeker: in het dagelijkse leven van K3 zit geen enkele doordeweekse dag. Te gek!

Publicatiedatum: 11 april
Prijs: €6,99

LEESBOEK PIET PIRAAT – De leukste op zee: Schip ahaai!

Piet Piraat en zijn scheepsmaatjes beleven in dit boekje de grappigste avonturen, vertellen de lolligste mopjes en schotelen jou de allerleukste pira-ra-raadseltjes voor. Piet, Steven, Stien en Berend laten zich in “De leukste op zee” niet alleen van hun stoerste, maar ook van hun grappigste kant zien. Lees snel dit amusante boekje met de leukste kapitein op zee! Veel plezier op de Scheve Spuit… euh… Schuit! Schip ahoi!

Publicatiedatum: 11 april
Prijs: €6,99


› Gepubliceerd maandag 2 april 2012 om 16:18 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook