Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuwe DVD's: urenlang kijkplezier met K3, Bobo en Bumba

Studio 100 brengt drie knallers van dvd’s met leuke tv-avonturen van K3, Bobo en Bumba. We leren knutselen, koken en tekenen tijdens de tv-avonturen van 'De wereld van K3'. Met Bobo beleven we opnieuw 10 knotsgekke avonturen en met Bumba gaan we op reis naar het verre land Australië. Voor wie niet genoeg krijgt zijn er ook nieuwe verhaaltjes verkrijgbaar in boekvorm. We sommen ze even op!

DVD De wereld van K3 vol. 2

In 'De Wereld van K3' nemen Kristel, Josje en Karen jullie op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De 3 meiden leren jullie knutselen, koken en tekenen. In een karaoke-rubriek kan je de leukste K3 liedjes meebrullen. Josje leert je de leukste danspasjes aan en Kristel trekt samen met Martin Gaus naar de dierentuin en leert de meest fantastische dieren kennen!

Met: K3 - Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman, Martin Gaus en Jean Pol
Speelduur ca. 55 minuten

DVD Bobo vol. 3 – Bobo’s TV-show

Bobo is een vrolijk blauw konijn. Hij woont in een boomhut met zijn ouders en zijn zusje Krabbel. Samen met Krabbel en beste vriend Tjerk beleeft hij de leukste avonturen! Als Bobo buiten speelt, vraagt de buurman altijd of het rustiger kan. Hij is een echte mopperkont. Maar daar trekt Bobo zich niets van aan… Nieuwsgierig als Bobo is, ontdekt en leert hij samen met jou. “Snuffelsnuit ik ben eruit!” roept Bobo dan. Ontdek de verrassende wereld van Bobo!

Op deze DVD staan 10 nieuwe Bobo tv-avonturen goed voor 55 minuten kijkplezier!

Tv-avonturen: Bobo's tv-show, Onzichtbare Tjerk, Goochelaar Bobo, Napraten, De sjaal van Krabbel, Drummer Bobo, De vlek op het tapijt, Slaap lekker, Knorrepot, Leren hypnotiseren

DVD Bumba in Australië

Bumba vervolgt na Afrika, Azië en het land van de sneeuw zijn reis en vliegt samen met zijn vriendjes naar Australië.

Op deze DVD staan 10 nieuwe avonturen van Bumba in Australië goed voor meer dan 50 minuten kijkplezier!

Ken jij het circus van Walulu? Dat staat aan de andere kant van de wereld. In het verre land Australië. Ga mee met Bumba en beleef een onvergetelijk avontuur vol leuke vriendjes en gekke dieren!

Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu. In hun circus beleven Bumba en vele andere bontgekleurde figuren, korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. De avonturen van Bumba worden uitgezonden op Ketnet. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten.

Audio: Nederlands en Frans
Boekjes Voor wie niet genoeg kan krijgen van onze populaire Studio 100-figuren Bumba en Bobo zijn er ook de nieuwe boekjes ‘Oogjes dicht’ en ‘de hup hup club’:

Boek Bumba - Oogjes Dicht

Mag het licht aan op de gang? Zit er een slang onder de mat? Hoor ik tik tik tik? Bumba en zijn vriendjes kunnen niet slapen. En nu? Herkenbaar flapboekje over slapengaan en de oogjes die maar niet dicht willen.

Boek Bobo – de hup hup club

Wat een pech, er zijn lettertjes weg! Ben jij een snuggere snuffel snuit? Leer lezen samen met Bobo en zijn huppelvriendjes. Kijk goed naar de plaatjes, in de woorden zitten gaatjes en vul dan zelf de lettertjes in. Een eerste leesboekje was nog nooit zo leuk!


› Gepubliceerd woensdag 7 maart 2012 om 16:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook