Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuw schitterend album: Hooverphonic with Orchestra

Na de alom bejubelde eerste ronde van de concertreeks ‘Hooverphonic with Orchestra’ eerder deze week ligt vandaag ook het gelijknamige album in de winkel.

Voor de opnames van ‘Hooverphonic with Orchestra’ trok de groep samen met een symfonisch orkest de studio in en het resultaat is werkelijk verbluffend! Het album telt 17 songs waaronder hun allergrootste hits én de gloednieuwe single ‘Happiness’ die alvast de nationale radiogolven aan het veroveren is.

Was 2011 voor Hooverphonic hét jaar van de grote terugkeer, dan wordt 2012 ongetwijfeld het jaar dat hun grootste droom in vervulling gaat! Met een indrukwekkend palmares aan hits op zak uit hun 15-jarige carrière voelde de groep dat de tijd eindelijk rijp is om hun songs ten uitvoering te brengen zoals ze oorspronkelijk bedoeld waren.

Dinsdag gaf Hooverphonic samen met een voltallig symfonisch orkest de aftrap van de reeks van zes uitverkochte concerten in de Antwerpse Elisabethzaal.

Na zes volle Elisabethzalen en bijhorend conceptalbum, volgt in het najaar de kers op de taart van hun topjaar: op vrijdag 26 oktober nodigen ze het orkest - dat ondertussen trouwens al 62 muzikanten telt - uit in het Sportpaleis! Ongetwijfeld zullen ze na zes Elisebathzalen ook het Sportpaleis weten in te palmen met de unieke symfonische uitvoeringen van hun vele hits.

Een niet te missen concert voor wie de grandeur van Hooverphonic’s talrijke studio-opnames tot leven wil zien komen met de hulp van een 62-koppig orkest.
Hooverphonic - Hooverphonic with Orchestra: tracklisting 1. Happiness
2. One Two Three
3. The Night Before
4. Heartbroken
5. The Last Thing
6. 2Wicky
7. Anger Never Dies
8. Unfinished Sympathy
9. Expedition Impossible
10. George’s Café
11. Jackie Kane
12. Mad About You
13. Sometimes
14. Vinegar & Salt
15. Eden
16. Renaissance Affair
17. Danger Zone


› Gepubliceerd vrijdag 9 maart 2012 om 17:25 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook