Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Gloednieuwe K3 muziekspecial met videoclips van CD Eyo! binnenkort op DVD

Goed nieuws voor alle K3-fans en zij die zich willen voorbereiden op de K3-concerten in het Sportpaleis. De gloednieuwe muziekspecial ‘K3 en het droombed’ is vanaf 15 februari verkrijgbaar op DVD. Deze muziekspecial bevat naast een betoverend K3-verhaal ook de nieuwste K3-videoclips van het populaire album Eyo!

Zing uit volle borst mee met de K3-liedjes Eyo!, Willem-Alexander, K3 Airlines, Beroemd, Meiden van de brandweer en leer de danspasjes uit je hoofd zodat je helemaal klaar bent voor K3 in het Sportpaleis. Met deze nieuwe DVD zorgt K3 voor uren zing- en dansplezier.

Daarnaast ontdek je vanaf 15 maart in het nieuwste K3-boek ‘Sterrenstyling 2’ hoe je een echte K3-styliste wordt. Je leert alle kneepjes van het modevak en ontwerpt hippe outfits voor de meisjes van K3.

Korte inhoud DVD

Karen, Kristel en Josje gaan naar de magische illusionistenshow kijken van Dr. Von Zanzibar. Na de voorstelling komt Josje er achter dat ze haar handtas vergeten is in de zaal. Hun zoektocht naar de tas brengt hen tot op het podium, tussen de spullen van Dr. Von Zanzibar. Daar ontdekken ze dat het droombed uit de show toch wel zeer speciaal is. K3 en het droombed: een verhaal vol muziek, dans en magische dromen…

Liedjes
Beroemd
Meiden van de brandweer
Willem-Alexander
K3 Airlines
Eyo!

Extra: 4 making of clipjes van de CD Eyo!
Het zingen
Opname videoclip
De fotoshoot
De CD maken

Met
K3: Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman
Dr. Von Zanzibar: Tom Saeys

Muziek en tekst: Miguel Wiels, Peter Gillis & Alain Vande Putte
Behalve: Eyo!: Miguel Wiels, Peter Gillis & Tracy Atkins

Speelduur
ca. 40 minuten

Word K3-styliste met het nieuwe boek K3-Sterrenstyling 2

Leer alle kneepjes van het modevak met de K3-sterrenstyling. Ontwerp een hippe outfit voor de meisjes van K3. Kies een kledingsjabloon, een mooie stof en maak je K3-outfit compleet met leuke accessoires. Bovendien vind je nog handige modetips en ontwerptrucjes. Zo word je een echte K3-styliste!

Publicatiedatum : 15 maart 2012
Prijs: €14,99


› Gepubliceerd vrijdag 10 februari 2012 om 14:49 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook